Sport

Nyári fotópályázatot hirdet a Mol-Pick Szeged

A tavalyi népszerű kezdeményezés után idén is fotópályázatra invitálja szurkolóit a Mol-Pick Szeged. Érdemes részt venni a játékban, mert értékes ajándékot nyerhetnek a legkreatívabb fotósok.

Ezen a nyáron is várjuk a kreatív, vicces, családias, szóval igazi #kékek hangulatú képeket szurkolóinktól. A legjobbakat háromtagú zsűrink fogja kiválasztani, és értékes nyereményekkel díjazzuk! – áll a kézilabdacsapat weboldalán közzétett felhívásban.

A pályázatra olyan nyári képeket várnak a szervezők, amelyen jól látszik, hogy a fotó szereplői a Mol-Pick Szeged-család tagjai. Akár belföldön, akár külföldön készült alkotásokkal lehet pályázni augusztus 23-ig. A pályaműveket a [email protected] email-címre kell küldeni, a tárgymezőben pedig fel kell tüntetni, hogy “MOL-PICK SZEGED fotópályázat 2020”.

A legkreatívabb alkotók BL-belépőt, dedikált mezt és ajándékcsomagot nyerhetnek. Inspirációért érdemes felkeresni a 2019-es versenyre küldött képeket. Eredményhirdetés az első hazai bajnoki mérkőzésen lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb