GasztroSzegedi Arcok

A szegedieket hívta segítségül Magyarország első számú designere, Varró Zoltán

“Dekoráld ki a REÖK Kézműves Cukrászdát Varró Zoltánnal” – áll a felhívás a szegedi kávézó közösségi oldalán, melyben a Gold Key Awards for Excellence díjas enteriőr-tervező egy közös, virtuális beltér-tervezésre hívja a Napfény Városában lakókat. A dolog komoly: most a szegediek dönthetik el, mi kerüljön fel a falakra. 

Izgi, ugye? Mesélünk! 

Apropó, mielőtt megkérdeznétek (nyugi, nem ciki, ha nem megy rögtön, nekünk se ment mindig)… Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design: a világ legnagyobb, a vendéglátós- és hotelszakma beltér-tervezőit díjazó gálaestje, hotel- és étterem design Oscar-díjaként is szokás emlegetni. Varró Zoltán, a REÖK Cukrászda tervezője az egyetlen magyar, aki megnyerte. Olyan ez Zoli szakmájában, mint lecsapni Anthony Joshua-t ökölvívásban, vagy felállni a Forma 1 legfelső fokára – a műfaj csúcsa.

A virtuális beltér-tervezés már el is indult, a kreatív kedvű szegediek a REÖK Cukrászda Facebook oldalán két héten át minden nap 2-2 fotó közül választhatják ki, melyik kerüljön ki a falra. Két hét, 14 nap, 14 kép. A fotókat a közismert (és zseniális) szegedi fotóművész, Papdi Balázs készítette a cukrászdának otthont adó, Magyar Ede tervezte remekműről. “Mindig is rajongtam a szecesszióért, szerencsés vagyok, hogy egy olyan városban élek és dolgozom, ahol ennyi építészeti csoda várja a kamerámat” – mesélte a Szeged365.hu-nak Papdi Balázs, aki nagyon örült a megkeresésnek, ahogy mondta, a REÖK Palota gyermekkora óta lenyűgözi. 

Varró Zoltán, Magyarország top designere, a REÖK Cukrászda tervezője.

“Nekem is hihetetlen, hogy már két éves a REÖK Cukrászda” – kezdte video-üzenetét Varró Zoltán, aki elmondta, a második születésnaphoz közeledve a tulajdonosokkal közösen úgy érezték, jót fog tenni egy kis frissítés a beltérben: 

https://www.facebook.com/reokcukraszda/videos/326750091689602/?modal=admin_todo_tour

“Nekünk mindig is a vendégeink véleménye volt az első. A szegediek visszajelzései alapján alakítottuk a sütemény, fagyi és kávé-kínálatunkat és most természetes, hogy hozzájuk fordulunk a falakon lévő fotók ügyében is” – magyarázta portálunknak Rádai Edina és Mannah Reda, a REÖK Kézműves Cukrászda két tulajdonosa, akik hozzátették: a közös, virtuális enteriőr-frissítést követően egy exkluzív születésnapi meglepetéssel is készülnek a nyárra. “Elmondhatatlanul hálásak vagyunk a szegedieknek, amiért a korlátozások feloldását követően ilyen gyorsan visszataláltak hozzánk” – köszönték meg a sok-sok pozitív visszajelzést a családi vállalkozás tulajdonosai. 

Rádai Edina és Mannah Reda, a szegedi REÖK és DELIMO cukrászdák tulajdonosai. A fotó kereken két éve készült, a REÖK Kézműves Cukrászda megnyitóján.

Apropó, mondtuk már, hogy a voksolással még nyerhetsz is? A REÖK Kézműves Cukrászda csapata minden nap egy-egy 3.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsol ki a szavazók közt, melyet akár az ÁRKÁD Szegedben működő “kistestvérnél” a Delimo Cukrászdában is átvehetsz. Az első eredményhirdetés kb. két órán belül jön, katt az alábbi bejegyzésre, még nem késő játszani: 

Fotók: Papdi Balázs, Marie Claire, Varró Zoltán, REÖK Cukrászda

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb