Kikapcs

Ismét teljes kapacitással üzemel a mórahalmi gyógyfürdő

Ismét teljes kapacitással üzemel a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, ez pedig azt jelenti, hogy most már nem csak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett medencéket is korlátozás nélkül igénybe vehetik.

A korlátozások feloldásával egyidejűleg Mórahalom az elsők között helyezte újra üzembe szabadtéri medencéit. Május 14. óta ismét visszatért az élet a fürdőbe, amely még soha nem volt zárva ilyen hosszú ideig. A szabályozások szerint átmenetileg csak a szabadtéri medencék használatát engedélyezték a hatóságok, ám június 18-tól a szinte valamennyi medence munkába áll. A gyógyulni vágyóknak jó hír, hogy gyógyvizes medencék is újra látogathatóak lesznek.

A nyári szünetben tehát 20 medence már biztosan elérhető lesz, amelyet a napijegy megvásárlásával reggeltől estig korlátlanul használhatnak. Aki pedig nem szeretne egész nap fürdőzni, az a 3 órás belépőjegyet is választhatja jóval alacsonyabb áron.

A fürdő épületeinek megnyitásával a korábbi jegyárak és kedvezmények is visszaállnak. A nyitva tartás is kibővül, reggel nyolc és este nyolc között lesz lehetőség a fürdőzésre. Az éjszakai fürdőzés várhatóan július 1-től áll vissza, amikor csütörtökön, pénteken és szombaton este 10 óráig üzemelnek.

A szálláshelyek is felkészültek a vendégek fogadására. A fürdővel közvetlen kapcsolatban lévő szállodák (Colosseum, Elixír, Thermál) már pünkösd óta nyitva állnak, de a magánszálláshelyek is várják a turistákat. Mórahalom magánszálláshelyein július 15-ig ismét kedvezményes fürdőjeggyel kedveskednek. A kampányban részt vevő szállásokon 1.000 Ft-os fürdőjegyet adnak a vendégeknek.

A legfőbb szempont továbbra is a tisztaság és a rendszeres és alapos takarítás, fertőtlenítés, valamint a személyes távolságtartás, amelyre fokozott gondot fordítunk. Az ideiglenes zárva tartás és a csökkentett üzem során elvégeztek minden karbantartási és felújítási munkálatot és a parkosított terület is meghálálta a pihenést. A fürdő talán még soha ilyen szép állapotban és környezetben nem fogadta vendégeit, mint most.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb