Kikapcs

Szeged365 kikapcs: nyit a Tisza Dokk és Várkonyi Tibi zenél a Mignonban

Mutatjuk, hol érdemes kezdeni a hétvégét és azt is, hogy hol érdemes folytatni azt. Íme néhány klassz szegedi program, amivel vidámabbá és tartalmasabbá teheted az előtted álló napokat, akkor is, ha kimozdulsz és akkor is, ha úgy döntesz: otthon maradsz. (ne tedd!)

MEGNYITJA KAPUIT A DOKK

Lassan, de biztosan az éjszakai élet is újraindul Szegeden. Holnap, azaz június 19-én, 22:00 órakor megnyitja kapuit a DOKK. A szegediek egyik legkedvesebb helye az idei évben sem hagyja hát cserben a szórakozni vágyókat. A nyitóbuli tehát holnap lesz, de a szervezők szombatra is készülnek egy kis ínyencséggel, légy résen.

GERA MARINA A SIKERSZFÉRÁBAN

Gera Marina a Sikerszférában! Ha még nem láttad Péterfy Judit online, beszélgetős műsorát, akkor kezd a szegedi, Emmy-díjas színésznővel, aki a siker minden nehézségét és szépségét őszintén ismertette. Ez egy nagyon őszinte, nagyon szerethető és tanulságos beszélgetés, amit kár lenne, ha kihagynál. Szóval, ha nincs kedved otthonról kimozdulni, katt az alábbi linkre:

VÁRKONYI TIBI A MIGNONBAN

Várkonyi Tibi ezúttal a Mignonban húzza a talpalávalót! A kis-péntek kiváló arra, hogy ráhangolódj, mutatunk is hozzá egy kis ízelítőt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb