Sport

Szurkolói mezekkel ajándékozta meg az Ágota Alapítvány fiataljait a Mol-Pick Szeged

Szurkolói mezekkel ajándékozta meg az Ágota Alapítvány fiataljait a Mol-Pick Szeged, a meglepetést Bajus Bruno adta át.

Évekkel ezelőtt kezdődött az a kapcsolat, amely egyre szorosabb klubunk és az Ágota Alapítvány között. Eddig leginkább a téli időszakban találkoztunk, ekkor a szurkolóink által pályára dobott plüssöket vittük el a fiataloknak, akik közül többen is rendszeresen jönnek el a meccseinkre szurkolni. Igazi #kékek rajongókká váltak.

Mivel az ágotásoknak is életük része a mozgás, a sport, így klubunk a nyári szünetben meglepetés ajándékkal, kék adidas mezekkel kedveskedett nekik. Az ajándékot csapatunk tehetséges játékosa, Bajus Bruno adta át.

Fotó: Sólya Eliza

  – Jó volt látni az örömöt a gyerekek arcán, amikor átnyújtottam nekik a kék mezeket. Bízom benne, hogy büszkén viselik majd, így még több szurkolója lesz a csapatunknak, és akár kézilabdásokká is válhatnak. A lényeg, hogy mozogjanak, sportoljanak, egy jó közösséghez tartozzanak. Ha ehhez hozzá tudunk járulni, akkor már nagyon megérte – nyilatkozta Bajus Bruno.

– Ezek a mezek óriási motivációt jelentenek a családjukból kiemelt gyerekeknek. Mi is MOL-PICK SZEGED-rajongók vagyunk, nézzük a meccseiket a tévében és most már úgy szurkolhatunk, hogy viseljük a kék mezt is. Emellett sportéletünkbe szeptembertől csatlakozik a kézilabda is, Szegeden és Budapesten indítunk majd edzéseket – mondta Váradi Márk, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató sport életrend szakmai koordinátora.

Forrás: pickhandball.hu – Süli Róbert

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb