Kikapcs

Különleges légiparádéra készül Szeged, interjú Majó-Petri Zoltánnal

Az idei évben az eddiginél sokkal különlegesebb légiparádéra készül Szeged a repülés szerelmesei számára, ismertette Majó-Petri Zoltán, a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé főszervezője, aki kiemelte: az esemény az idei évtől kezdve új nevet visel, ez a Szeged International Airshow, ami a SZIA rövidítésnek felel meg.
A szervező elmondta: a koronavírus ugyan minden nagyobb, repüléssel összefüggő és kapcsolatos rendezvényre negatív hatást gyakorolt Európában, ám a nagy sikerrel futó, szegedi eseményt elkerülte, ami azt jelenti, hogy 2020-ban is biztonságos és az előírásoknak megfelelő körülmények között megtudják tartani a három napos showt.
A rendezvény 2020-ban az ötödik születésnapját ünnepli a Napfény Városában, ez pedig remek apropót biztosított a szervezők számára, hogy egy nagyon egyedi, nagyon látványos, élményekben gazdag műsort hozzanak létre a repülőgép és a repülés szerelmeseinek.
Majó-Petri Zoltán a Szeged365.hu-nak azt is elmondta, hogy a repülőnapok immár megújult névvel, felturbózott programstruktúrával és soha nem látott nemzetközi fellépőkkel várja az odalátogatók szeptember 11. és 13-a között.
A show menetét a főszervező alább ismertette, aki a névváltoztatásról is ejtett néhány szót.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb