Kikapcs

Szeged365 kikapcs: nyárindító a Hungiban, jazz a Nyugiban és Szentesi Éva új könyve a polcokon

Hurrá, megérkezett a hétvége, indulhat az örömködés és a töltekezés! Tedd le a munkát és a hét nehézségeit, egy hűsítő ital mellett szívd fel magad vidámsággal és jó kedvvel, a Szeged365.hu pedig közben megmutatja, hogy a Napfény Városában péntek este milyen szuper lehetőségek vannak a kikapcsolódásra. (reméljük az időjárás sem szab gátat mindennek)

NYÁRINDÍTÓ PARTY A HUNGIBAN

A Hungi nyárindító partyján a jó hangulatról DJ Matesz gondoskodik pénteken és szombaton is, 22:00 órától. Ha szeretnéd kitáncolni és énekelni magad, akkor ott a helyed! A legnagyobb slágerek biztosan meglesznek pörgetve én nem maradnék otthon a helyedben…

JAZZ A NYUGIBAN

Amennyiben egy kicsit lazább, ám mégis élménydús eseményen vennél részt ma, nézz le a Nyugiba, ahol a Jazzszigor gondoskodik a jó hangulatról, akiket már biztosan nem kell bemutatni senkinek, hiszen időről-időre elhozzák Szegedre az igazi jazz életérzést, mindezt mai füllel hallgatva is fogyasztható módon, kicsit megcsavarva és megbolondítva 21. századi beatekkel. Nem lesz ez másként most sem!

Íme egy kis ízelítő, hogy mire számíts, katt IDE.

MEGJELENT SZENTESI ÉVA NEGYEDIK KÖNYVE – “A LEGFONTOSABBAT UTOLJÁRA HAGYTAM”

Magyarország egyik legcsodálatosabb írójának és újságírójának Szentesi Évának a negyedik, rákedukációs alapokra épülő könyve, tegnap került a polcokra. A szerző Juhász Annával, az online megrendezett Margó Irodalmi Fesztivál keretein belül ismertette a részleteket és a tudnivalókat, “A legfontosabbakat utoljára hagytam” címet viselő könyvről.

https://www.facebook.com/szentesievaszerzoioldala/videos/747040982700817/

TERASZNYITÓ A DOKKON

És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ma megnyitja kapuit a Tisza Dokk is! Azt, hogy a szezon milyen eseménnyel indul, csütörtöki programajánlókban ismertettük, itt ni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb