Kikapcs

Szeged365 kikapcs: élmény Ópusztaszeren, élet a szegedi játszótereken, levendulanapok a Füvészkertben

Az időjárás ugyan bolondos, mi azonban vasárnap is ajánlunk három, kalandos, szórakoztató és élménydús programot, ahol feltöltődhetsz és kikapcsolódhatsz. Elhagyjuk a Szeged táblát, irány az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, ha viszont mégis a városon belül maradnál, látogasd meg a szegedi játszóterek egyikét a csemetékkel és készülj, mert a jövő hétvégén elstartolnak a Füvészkertben a levendulanapok.

IRÁNY ÓPUSZTASZER

Újra teljes erőbedobással várja látogatóit az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. A létesítményben június 23-tól, azaz keddtől ismét megtekinthető a Feszty-körkép és az Emlékpark állandó és időszaki kiállításai. A hagyományokra épülő élményszerzést kár lenne kihagyni. Annál is inkább, hogy a már említett körkép mellett újra szemügyre vehető a Rotunda és a Látogatóközpont tárlata, az árvízi bemutató, valamint a Magyarország történelme és Szer története címen futó, 3D-s animációs filmek is, a skanzen és a Nomád Park látványosságai mellett. Az objektum a nyári nyitvatartás szerint hétfő kivételével, minden nap 10:00-18:00 között várja a szegedi látogatókat is, ahol a nyári belépőjegyárak érvényesek.  

ÜSD AZ IDŐT A SZEGEDI JÁTSZÓTEREKEN ÉS KONDIPARKOKBAN

Járd körbe a szegedi játszótereket a csemetékkel, amíg le nem szakad az ég. Az klassz eszközök az elmúlt időszakban fertőtlenítve lettek és különböző karbantartási munkálatokon is átestek, így már biztonságosan használhatjátok őket, ha az idő engedi, emellett pedig a szabadtéri kondiparkokat is igénybe vehetitek, hiszen a friss levegőn mégis csak jobban esik a mozgás.

A Szeged365.hu korábban körbejárta várost és ismertette, hogy melyik helyen, milyen eszközökkel és lehetőségekkel találkozhatsz:

NE FELEDKEZZ MEG A SZEGEDI LEVENDULA ÉS RÓZSA NAPOKRÓL

Ne feledkezz meg a szegedi Levendula és Rózsa Napokról, amelynek a Füvészkert ad otthon a jövő hétvégén. A hetedik alkalommal megrendezett, két napos esemény gazdag programot kínál, lesz ott ének, zene, tánc, színházi előadás, mindenféle finomság, mesés virágok és nem utolsó sorban kiváló hangulat. A részletekért kattints a képre, itt ni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb