Közélet

Megszólalt Kásler Miklós a vasalódeszkás tanár ügyében

„Úgy gondolom, hogy a szárazföldi tengerész típusos esete fordult elő” – mondta az Emberi Erőforrások minisztere a közösségi oldalára feltett videóban a makói vasalódeszkás tanár ügyében. A “Miniszteri Percek” című videóban Kásler arról is beszélt, mikor állhat helyre az egészségügy Magyarországon.

„Úgy gondolom, hogy a szárazföldi tengerész típusos esete fordult elő. Nyilván a testnevelő tanárt a jó szándék, a kreativitás vezette, de ilyen esetekben érdemes azért a veszélyérzettel is összehangolni az eseménysort” – hangzik el a fenti videó 6. percénél. Kásler a Miniszteri Percekben továbbra is azt javasolja az embereknek, hogy tartsák be a személyi higiéniás szabályokat, ügyeljenek a távolságtartásra és viseljenek szájmaszkot Szerinte még hosszú heteknek kell eltelnie, mire visszaáll az egészségügyben a teljes rend, ez legoptimálisabb esetben két hónapot jelent, de valószínűleg több időnek is el kell telnie.

A SZEGEDEN VÉGZETT, MAKÓI TANÁR ÍGY LÁTJA AZ ESETET

„Egy fél ország röhögött a videómon három hónapig, közben az én életemből eltűnt a humor” – nyilatkozta Vezsenyi László, vagy, ahogy az egész ország ismeri: a Vasalódeszkás Tanár. A makói pedagógus a múlt héten szólalt meg a botrányt kavart eset óta:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb