GasztroKikapcs

Lehull a lepel: Sánta Lacit látja vendégül Szeged legmenőbb kockafánkozója, a The Box Donut

Új sorozatot indít a szegedi The Box Donut! A Napfény Városának egyetlen és legmenőbb kockafánkozója nagy dobásra készül. A finomabbnál-finomabb, különleges, kézműves édességeket előállító bolt június 28-án útjára indítja közismert művészekkel való, beszélgetős műsorát, ahol elsőként Sánta Lacit látja vendégül.

A nemrégiben egyéves születésnapját ünneplő, Szilágyi Szilárd vezetése alatt álló, szegedi The Box Donut a koronavírus-járványra való tekintettel döntött úgy, hogy visszaad az elvett időből Magyarország legismertebb művészeinek és a Napfény Városának is.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A különleges fánkokat gyártó édességbolt Budapest, Szombathely, Győr és Debrecen után egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy a Napfény Városában is megveti a lábát. Az elmúlt egy év pedig bizonyságot tett arról, hogy mindez megérte. A szegediek körében ugyanis pillanatok alatt keresett lett, ez az egyébként minden szempontból prémium minőségű termék. Kockafánkjaik ugyanis saját receptek alapján, minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. A töltelékek főzött krémek, amelyek ízfokozót, ételfestéket és mesterséges színezéket nem tartalmaznak, sőt a cukrászok a színes, festékes cukormázak helyett 100%-os kakaóvaj tartalmú, belga csokoládéba mártogatják a finomságokat. A feltétek pedig szintén válogatott alapanyagokból készülnek, kézzel. A fánkokat 100%-os földimogyoró olajban sütik ki.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A gasztroélmény tehát ezúttal kultúrélménnyel párosul a szegedi The Box Donutban. A június 28-án induló sorozat a kockafánkozóban ezentúl minden hónap utolsó vasárnapján egy sokak által közkedvelt és szerethető művészt látnak vendégül, akikkel a szegediek szabadon, kötetlenül beszélgethetnek, jó zene és szuper menő, egyedi fánkok mellett.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Az első vendég egy elismert színművész, szinkronszínész, aki több, nagy sikerű szerepben játszott már, ilyen volt a Mamma Mia, a Macskák vagy Mary Poppins. A tehetséges művész, Sánta László emellett családapaként is helytáll és nemrégiben az egyik legnézettebb főzőműsorban, a Konyhafőnökben is megmutatta mit tud.

Fotó: Sánta László hivatalos Facebook oldala

A visszaszámlálás tehát megkezdődött, Sánta Laci vasárnap (június 28-án) 14:00 órától várja a szegedieket egy jó hangulatú, édességekben gazdag beszélgetésre.

Fotó: Sánta László hivatalos Facebook oldala

A Szeged365.hu a szegedi The Box Donut egy éves szülinapján beszélgetett hosszabban a tulajdonossal:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb