Mindenmás

Szeged Vice City: két barátnőjéből is prostit csinált, dédnagymamáján keresztül mosta tisztára a pénzt a kokainos szegedi strici

Németországban és Dániában futtatta a lányokat a szegedi strici, a nyereséget pedig dédnagymamájának utalta haza, hogy legálisnak tűnjön a prostitúcióból származó bevétel.

BARÁTNŐK AZ UTCÁN, DÉDI A HÁZBAN

A férfi baráti és családi körében is többen éltek már üzletszerű kéjelgésből, így főszereplőnk úgy döntött, egy hozzá érzelmileg kötődő, 18. életévét éppen betöltött hölgyet vesz rá, hogy prostitúciós tevékenységet folytasson Németországban. A lánnyal elhitette, hogy a prostitúció jól jövedelmez, az abból származó pénzből megalapozhatják a szülőktől különálló közös életüket. A meggyőzés hatására a 18 éves nő több mint egy hétig árulta a testét Németországban.

Igen ám, de a németországi nővel párhuzamosan egy vele érzelmi kapcsolatban álló másik, már prostituáltként tevékenykedő nőt is fenyegetéssel vett be a hálózatába a szegedi férfi. A két örömlánnyal előbb Németországban, majd Dániában folytatták az illegális üzletet. A befolyt pénz egy részét, mintegy 400 ezer forintot a Tisza parti városban élő dédnagymamájához utalta haza, ezzel akarta tisztára mosni a bevételt.

A MAMA TUDOTT RÓLA

Pénzküldő szolgálaton keresztül jutott a bevétel Szegedre, amit a dédi rendszeresen fel is vett, sőt tudott is az összeg eredetéről! Hab a tortán, hogy amikor a rendőrök lecsaptak az elkövetőre, az is kiderült, hogy kokain hatása alatt áll.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelet a szegedi férfival és a dédnagymamával szemben is. A főügyészség a férfit kitartottság bűntettével, fenyegetéssel és üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem bűntettével, kerítés bűntettével és kábítószerrel visszaélés vétségével, a dédnagyszülőt pedig pénzmosás bűntettével vádolja. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb