Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Badgilrs a Hungiban, pörgés a Dokkon, Levendula és Rózsa Napok, Mozi a külvárosban

Indul a hétvége a Napfény Városában, ne maradj le a legjobb programokról, mutatjuk hol érdemes ma kezdeni és holnap folytatni a kikapcsolódást!

BADGIRLS PARTY A HUNGIBAN

Három hónapnyi kihagyás utána ma újra, teljes erőbedobással megnyitja kapuit a Napfény Városának szívében elterülő Hungi! A kezdés nem is akármilyen, a szegediek körében igen csak közkedvelt, Badgirls Partyval indul a szezon. A buli 22:00 órakor startol, a lemezeket pedig szuper DJ-k pörgetik, mutatjuk, katt a képre a részletekért:

HELLÓ LÁNYOK A DOKKON

Egy újabb hajnalig tartó péntek esti éjszakával folytatja programsorozatát a Tisza Dokk! Exclusive környezet, csajos mai slágerek, hideg hűsítők és igazi, forró hangulat, 22:00 órától a Tisza-parton.

LEVENDULA ÉS RÓZSA NAPOK A FÜVÉSZKERTBEN

Ahogyan azt a Szeged365.hu már többször is beharangozta, június 27-én és 28-án virágba borul a már egyébként is gyönyörű Füvészkert, hetedik alkalommal rendezik meg ugyanis a Levendula és Rózsa Napokat. A két napos rendezvény tele lesz sok-sok érdekes, kulturális programmal, koncerttel, klassz növénybemutatóval, amit kézműves vásár gazdagít majd. A jó hangulat garantált, kár lenne kihagyni! Mi már bejártuk a helyszínt, alább te is láthatod:

MOZI A KÜLVÁROSBAN

Mozi, Szegeden, egy fűtőház oldalán, a fűben csücsülve, a csillagos ég alatt? Challenge Accepted, ahogy a múlt héten megírtuk, a Fűtőmű utcába költözik a Belvárosi Mozi, na nem úgy és nem örökre, csak néhány jó kis film vetítésének erejéig. A szerdai sajtótájékoztatón bejelentették a műsort is, íme a 7 film, 7 héten keresztül! A teljes program alább:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb