Sport

A Mol-Pick Szeged játékos Rosta Miki lett a világ második legjobb fiatal beállósa!

Az ezüstérmet szerezte meg a handball-planet.com kézilabda szakportál szavazásán a Mol-Pick Szeged játékosa, Rosta Miklós, így a világ második legjobb fiatal beállósa lett.

“Nagy és komoly csata volt. Csapatunk játékosa, Rosta Miklós is bekerült a handball-planet.com kézilabda szakportál válogatásába, ahol a szurkolók posztok szerint a világ legjobb fiatal játékosaira szavazhattak. Miki és a portugál Lius Frade (Sporting) között alakult ki nem mindennapi küzdelem a voksokért. Volt, amikor fiatal beállósunk vezetett, volt olyan, amikor a luzitán játékos vette át a vezetést, így az utolsó pillanatig kiélezett küzdelem folyt. Végül Frade nyert nagyon kevéssel, hiszen 114 szavazattal előzte meg játékosunkat” – írja a csapat sajtófőnöke, Süli Robi a pickhandball.hu portálon.

“Ez egy játék volt, de büszke vagyok arra, hogy egyáltalán ott lehettem ezen a megmérettetésen, és nagy dolog, hogy képviselhettem a klubomat. Köszönöm a 3208 szavazatot, a #kékek táborának támogatása erőt ad a folytatáshoz, amit már nagyon várok” – nyilatkozta Rosta Miklós.

Forrás: Süli Róbert, Pickhandball.hu
Fotó: Dénes Balázs

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb