Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Levendula és Rózsa Napok, Múzeumok Éjszakája, Mozipiknik, esti pörgés a belvárosban

Nagyon sok klassz program vár ma rád a Napfény Városában, ne maradj otthon! Mutatjuk is, hogy merre indulj, először is: Levendula és Rózsa Napok a Füvészkertben, Múzeumok Éjszakája a Dómban és még egy Mozipiknik is vár rád a külvárosban. Szemezgess.

IRÁNY A VII. LEVENDULA ÉS RÓZSA NAPOK

Irány a hetedik alkalommal megrendezett Levendula és Rózsa Napok! Az esemény 9:00-kor startolt, nem maradsz le semmiről, ha most indulsz el, egyrészt mert két napig tart, másrészt mert annyi sok jó program van, hogy elkésni se lehet. Íme:

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA A DÓMBAN

A Múzeumok Éjszakája alkalmából a a Szegedi Dóm Látogatóközpont reggel 9:00 és este 21:00 óra között közel egy tucat, ingyenes programmal várja a szegedieket. Többek között: Idegenvezetés a Dóm szakrális terében és a a Dömötör-toronyban, különböző életutak, történetek ismertetése de még egy éjszakai sétára is lehetőség nyílik, a részvétel pedig minden programnál regisztrációhoz kötött. A Szegedi Dóm Látogatóközpont egyébként és nem utolsósorban Az Év Múzeuma 2020 díj jelöltje, ez pedig azt jelenti, hogy nem fogsz csalódni, remek élményeben lesz részed! Tudnivalók a képre kattintva:

MOZIPIKNIK A KÜLVÁROSBAN

Mozi, Szegeden, egy fűtőház oldalán, a fűben csücsülve, a csillagos ég alatt? Challenge Accepted, ahogy a múlt héten megírtuk, a Fűtőmű utcába költözik a Belvárosi Mozi, na nem úgy és nem örökre, csak néhány jó kis film vetítésének erejéig.

A szerdai sajtótájékoztatón bejelentették a műsort is, íme a 7 film, 7 héten keresztül!

PÖRGÉS A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

Természetesen éjszaka sem áll meg az élet a Napfény Városában, sőt! Szombaton is vár a Tisza Dokk, a Hungi és a Nyugi. Felhozatal részletei alább. Az események legfontosabb tudnivalói a képekre kattintva érhetők el:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb