Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Mórahalom, Belvárosi Mozi, Milka

Ma is iszonyatosan meleg van, igazi, napos, száraz idő, ami remek fürdőzésre és strandolásra, de egy jó kis film megnézésére is alkalmas. Mutatjuk hol kapcsolódhatsz ki és szórakozhatsz egy jót kedd délután, illetve beharangozzuk az első, hétvégi programot is, aminek a Napfény Városa pénteken ad otthont.

CSOBBANJ MÓRAHALMON

Ahogyan arról nemrégiben a Szeged365.hu is hírt adott, ismét teljes kapacitással üzemel a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, ez pedig azt jelenti, hogy most már nem csak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett medencéket is korlátozás nélkül igénybe vehetik. A nyári szünetben 20 medence érhető el, amelyet a napijegy megvásárlásával reggeltől estig korlátlanul használhatnak az odalátogatók. Az, aki pedig nem szeretne egész nap fürdőzni, 3 órás belépőjegyet válthat. Fontos: a fürdő épületeinek megnyitásával a korábbi jegyárak és kedvezmények is visszaálltak és a nyitva tartás is kibővült, immár reggel nyolc és este nyolc között van lehetőség a fürdőzésre. Az éjszakai fürdőzés várhatóan július 1-től áll vissza, amikor is csütörtökön, pénteken és szombaton este 22:00 óráig üzemelnek majd a medencék.

Fotó: sokszinuvidek.24.hu

SZEREZZ KULTÚRÉLMÉNYT A BELVÁROSI MOZIBAN

Szerezz igazi kultúrélményt a Belvárosi Moziban, ahol nap, mint nap klassz filmek kerülnek vetítésre. Ma hat szórakoztató, elgondolkodtató, szerelmes alkotás közül választhatsz, itt ni:

Zsigmond Vilmos terem:

  • 17:00 – Emma
  • 20:00 – A láthatatlan ember

Balázs Béla terem:

  • 17:30 – Zárójelentés
  • 20:00 – Bloodshot

Csőke József terem:

  • 16:30 – Jojo Nyuszi
  • 19:30 – Kisasszonyok

KÉSZÜLJ A HÉTVÉGÉRE – ÉRKEZIK A RÁNTOTT HÚS ZENEKAR A BELVÁROSBA

A Millenniumi Kávéház végre a programok előtt is megnyitja teraszát, az első, táncos-zenés estére pénteken kerül sor, 19:00 órakor, amikor is a Rántott hús névre hallgató zenekar húzza majd a talpalávalót a Fonó Klub Szeged Nyári Esték sorozatának keretén belül.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb