Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Aqapolis, Mozi, játszóterek és Tisza Dokk

A hét közepét tapossuk és a Szeged365.hu ma sem hagy unatkozni, szaladj le az Aqapolisba, csobbanj egyet vagy látogass el a Belvárosi Moziba, üsd el az időt a szegedi játszótereken és szabadtéri kondiparkokban, valamint készülj, mert holnap bizony bulival vár a Tisza Dokk.

PANCSOLJ AZ AQAPOLISBAN

Irány az Aquapolis, 13-9 beltéri, 4 kültéri csúzda, napfény, szuper levegő, szauna, strand, egyedülálló baba-mama világ, játszóház és minden, ami szem-szájnak ingere. Pancsolj gyerekkel, párral, barátokkal, süttesd magad, kapcsolódj ki, élvezd a pillanatot! Nyitva tartás 9:00-20:00.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

FILMEZZ A BELVÁROSI MOZIBAN

Ugorj be a Belvárosi Moziba egy-két jó filmre, mutatjuk a mai kínálatot:

Zsigmond Vilmos terem:

  • 17:00 – Emma
  • 20:00 – A láthatatlan ember

Balázs Béla terem

  • 17:30 Zárójelentés
  • 20:30 – Bloodshot

Csőke József terem:

  • 16:30 – Jojo Nyuszi
  • 19:30 – Kisasszonyok
Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

ÜSD EL AZ IDŐT A SZEGEDI JÁTSZÓTEREKEN ÉS SZABADTÉRI KONDIPARKOKBAN

Járd körbe a szegedi játszótereket a csemetékkel. A klassz eszközök az elmúlt időszakban fertőtlenítve lettek és különböző karbantartási munkálatokon is átestek, így már biztonságosan használhatod őket, ha az idő engedi, emellett pedig a szabadtéri kondiparkokat is igénybe veheted, hiszen a friss levegőn mégis csak jobban esik a mozgás. A Szeged365.hu korábban körbejárta várost és ismertette, hogy melyik helyen, milyen eszközökkel és lehetőségekkel találkozhatsz:

TOVÁBB PÖRÖG A TISZA DOKK

Tovább pörög a Tisza Dokk, az előttünk álló hétvégére is remek bulival készül Szeged egyik legmenőbb szórakozóhelye. MATEO & SPIRIT, SHABAAM, ROBIN FUTAKI, PPALMS, kemény felhozatal, nem éri meg lemaradni. Kapunyitás 23:00 óra. Katt a képre a részletekért:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb