Kikapcs

Indulnak a látványetetések a Szegedi Vadasparkban

Nyilván, az is látvány(os) etetés, amikor fél perc alatt magadba tömsz egy háromemeletes kézműves burgert a Mars téri buszmegállóban, a cipőd orráig ketchup-ozva magad (ebben a műsorszámban mi, a Szeged365 szerkesztőségében is elég jók vagyunk), de az igazi látványetetés azért még mindig a Szegedi Vadaspark – féle performansz. A népszerű program újraindul, ráadásul rengeteg újdonsággal!

Bármennyire is cukik, nem mássz be hozzájuk – különben simán Te lehetsz a következő látványetetés főhőse… Fotó: Szegedi Vadaspark

“Bár a veszélyhelyzet miatt hetekig zárva tartottunk, igazán aktívan teltek a napok az állatkertben. Azon túl, hogy számos kisállat született ebben az időszakban, újdonságokat is próbáltunk kitalálni látogatóinknak. Számos dekorációs festéssel tettük szebbé a park területét, de egyes helyeken az oktatást is szem előtt tartottuk: így születtek meg a mérges és ehető gombákat, a világ medvéit és a kertünk madarait bemutató festmények” – írja a Szegedi Vadaspark közleménye.

Az újranyitás után 2 hónappal a látványetetések is újra elindulnak, így a látogatók igazi királyi ebédre lehetnek hivatalosak az oroszlánokhoz, megtudhatjuk, kacagnak-e a hiénák, de napindító reggelivel is tudnak arrafelé szolgálni, amit frakkban a pingvinek szolgálnak fel.

“Egy újdonsággal is kedveskedünk régi és új látogatóinknak, hiszen az alpakákkal is piknikezhetünk ezentúl. De ha túl sok lenne az étel, akkor tréningezhetünk egyet a borjúfókákkal is” – írják a vadasparkosok.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb