Sport

Leleményesség lvl100: garázsból alakított ki tornatermet a szegedi edző

A koronavírus sem tántorította el a tanítástól Bélteki Pál tornászedzőt: a szegedi oktató online tartotta a kapcsolatot a növendékekkel, és kis csoportokban a garázsban kialakított tornateremben tartott edzéseket.

Az otthoni edzés hetente egy-két alkalommal fért bele az online oktatás mellett a szegedi tornásznövendékeknek. Az udvaron és a garázsban tartott tréningeken elsősorban erősítő, nyújtó gyakorlatokat hajtottak végre a sportolók. A kényszerű helyzetnek azonban hamarosan vége.

“Ettől a héttől kezdve az Erzsébet tábor keretein belül 20 gyerekkel, az Arany János iskola tanulóival bemehetünk a tornaterembe, aminek mindenki nagyon örült. A karantén időszaka megterhelő volt lelkileg és testileg is, viszont az edzések segítettek nekünk átvészelni ezt periódust.” – mondta a Szeged365.hu-nak Bélteki Pál.

A szegedi tornászok a járvány alatt sem tétlenkedtek, de igazán elemükben a teremben érzik magukat, ahol korábban már szép sikereket értek el a versenyeken. A szegedi tornászok karantén alatti felkészüléséről korábban is írt a Szeged365.hu:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb