Kikapcs

Szeged365 kikapcs: mini-sörfeszt a Vaszy Viktor téren, bulik a belvárosban, élő zene a Tisza Gyöngyén

A Napfény Városa ma is tele van élettel, a pezsgés a mediterrán hangulat, a jó meleg, napos idő mellett pedig mi sem hagyjuk, hogy otthon maradj! Mutatjuk is a mai felhozatalt, figyelem, zúzós lesz!

TOVÁBB DÜBÖRÖG A MINI-SÖRFESZT A VASZY VIKTOR TÉREN

Ma is javában dübörög a Monster Downtown teraszán megrendezett mini-sörfeszt! Az esemény csütörtökön 18:00 órakor vette kezdetét és vasárnap este ér majd véget, addig viszont jobbnál-jobb ételetek és finomabbnál-finomabb söröket kóstolhatsz a belváros szívében elterülő, Vaszy Viktor téren.

A bazseválásra kapd össze a haverokat az élmény ugyanis garantált. 2020 első nyári mini fesztiválján 15 féle sörcsodával, hamisítatlan Monster sörkorcsolyákkal és extravagáns zenei programokkal találkozhatsz. A jazz-től a rockabilly-n át Várkonyi Tibi utcabáljáig.

  • 12:00 órakor Csatai Gergő egy lufizsonglőr showra készül
Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu
  • őt követi 19:00 órakor Molnár Alíz, aki remek jazz számokat ad majd elő
  • és végezetül, de nem utolsó sorban Várkonyi Tibi húzza majd a talpalávalót 21:00 órától!

COCO BONGO A TISZA GYÖNGYÉN

Szombaton is élő zenével vár a Tisza Gyöngye. Ma a Coco Bongo zenekar lép színre, amiből hoztunk egy kis ízelítőt, a fiúk ugyanis már többször bizonyítottak Szegeden, így aztán volt miből válogatni.

Kezdés 19:00 óra!

AZ ÉLŐ ZENÉT RETRO PARTY KÖVETI

A Tisza Gyöngye Park Disco idei szezonjának legkomolyabb időutazásán ahol például Gigi D’Agostino, a Brooklyn Bounce, Mauro Picotto, ATB, a 2000-es évek, az ezredforduló és a Média 6 Rádió összes nagy kedvence egymásnak adja a pacsit, kár lenne lemaradni, igazi időutazás lesz gyorsan szedd össze hozzá a társaságot és kezdj el hangoldóni! A buli 23:00 órakor veszi kezdetét a csapatás pedig elég, ha majd csak hajnalban ér véget.

KLASSZ FILMEK VÁRNAK A BELVÁROSI MOZIBAN ÉS A CINEMA CITYBEN IS

Nyolc kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató filmet kínál a Belvárosi Mozi, íme a mai felhozatal:

Csőke József terem:

  • 14:30 Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák
  • 16:30 Ella Fitzgerald: Just One of Those Things – feliratos
  • 19:30 Seveled

Balázs Béla terem:

  • 15:30, 17:30 Vad erdők, vad bércek – A fantom nyomában
  • 20:30 A láthatatlanok

Zsigmond Vilmos terem:

  • 17:00 Úriemberek
  • 20:00 Oldboy

A Belvárosi Mozi ajánlatai mellett szuper menő filmek várnak rád a Cinemában is, válasz kedvedre:

Alzheimer – 15:30, 18:30

AVA – 14:00, 16:10, 18:20, 20:30, 21:30

Bad Boys – Mindörökké – 20:15

Dolittle – 15:50

FILMEZÉS A SZABAD ÉG ALATT

Ezen a hétvégén nem csak a mozik falai között, hanem a Partfürdőn, a szabad ég alatt is megnézhetsz egy-két jó filmet. Útjára indul ugyanis egy programsorozat, amely keretében minden hétvégén egy adott, városi tulajdonban levő cég biztosít kikapcsolódást a szegediek számára. A sort a Belvárosi Mozi nyitja, két nagy klasszikus filmmel: szombaton a Sose halunk meg vasárnap pedig a Macskafogó kerül levetítésre. Mind a kettő 21:00-kor kezdődik!

A rendezvénysorozat részleteiről itt írtunk:

LÉGY TE A 2020-AS ÉV FAGYI ARCA

Imádod a kézműves fagyikat? Szeretsz a kamera előtt tündökölni és nem utolsó sorban: szeretnél nyerni egy iPhone 11 Pro Max – ot a REÖK Kézműves Cukrászdától? Ha mindhárom kérdésre igen a válaszod, eljött a Te időd!  A sztori egyszerű: egy olyan szegedi (vagy magát szegedinek érző) fagyi-rajongót keresnek, aki szívesen modellkedne egy jót a fagyi-csodáink társaságában. A dolgod mindössze annyi, hogy készíts magadról egy szelfit, miközben a REÖK vagy DELIMO Cukrászdákban fagyizol és küldd el nekik privát Facebook üzenetben. A beérkezett képeket július 18-ig várják, ezt követően jön a közönségszavazás: a fotók közül a REÖK Kézműves Cukrászda virtuális családja választja majd ki a győztest, aki a 2020-as év Szegedi Fagyiarca lesz!

Nevezés: 2020. július 4., 10:00 – 2020. július 18., 19:00

  • Közönségszavazás: 2020. július 18., 19:00 – 2020. augusztus 1., 19:00
  • Eredményhirdetés és díjátadó: 2020. augusztus 3., 17:00

A legtöbb voksot kapó fotó tulajdonosa lesz a 2020-as év Szegedi Fagyiarca, augusztusban vele mutatjuk be a nyár végi fagyi-csodáikat és a legjobb: megnyeri a vadonatúj, full extrás iPhone 11 Pro Max – ot.

ENGEDD KI A FÁRADT GŐZT A TISZA DOKKON, A HUNGIBAN VAGY A NYUGIBAN

Irány a Tisza Dokk, vár a szexi szombat party! Két remek lemezlovas és egy hatalmas nagy buli, kezdés: 23:00 óra. Részletek a képre kattintva:

Ízelítő:

Koktélok és álmok címen pörök ma a buli a Hungiban, ahol Dj Nacsa és DJ Matesz tolja majd a mai slágereket, neked pedig nem lesz más dolgod, mint élvezni az életet! Katt a képre és nézz utána a részleteknek:

Korábban kezdődik (18:00 óra) és tovább tart majd a party a Nyugiban, ahol deep house, minimal house, uk garage, breaks zenei összeállításokra lépegethetsz kedvedre. Esemény IDE kattintva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb