SportSzegedi Arcok

Mikler Roland és Bánhidi Bence a Forbes legértékesebb sportolóinak listáján, interjú a két klasszissal

A Forbes Magazin ezúttal a legértékesebb magyar sportolókat listázta, ahol a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapatának két tehetséges játékosa, Mikler Roland és Bánhidi Bence is helyet kapott. A srácok a jó hírt tőlünk tudták meg, nagyon meg voltak lepődve, de természetesen végtelen örömmel töltötte el őket az újabb siker.

A 25 főből álló listán a magyar sportolók eredményei mellett az anyagi jólétük is fontosnak bizonyult, ami a Forbes szerint azt mutatja meg, hogy ki mennyire építi jól a saját márkáját. A listán három kézilabdázó szerepel. A 20. helyen Lékai Máté, a 21. helyen Bánhidi Bence, a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapatának beálló játékosa, a 22. helyen Mikler Roland, a csapat kapusa áll.

A jó hír kapcsán büszkén csörögtünk rá a fiúkra!

Mikler Roland, a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapatának kapusa megilletődve fogadta a kérdést, ami a listázásra irányult.  Elmondása szerint a siker mögött rengeteg munka áll. Megtisztelőnek tartja a besorolást és örömmel tölti el, hogy olyan nagy nevek mellett kapott helyett, mint Hosszú Katinka vagy Gulácsi Péter. Véleménye szerint az a fajta brand vagy márka, amely személyüket immár meghatározza, a közönségnek és a rengeteg pályán töltött időnek köszönhető. Úgy gondolja a népszerűség repíthette a 22. helyre.

A Mol-Pick Kézilabdacsapatának beállósa úgy véli mindez rengeteg önbizalmat és kitartást ad az elkövetkezendő időszakban. Ez a fajta siker elmondása szerint érződik majd a pályán és azon kívül is. Végezetül ismertette, hogy 22-én elkezdődnek az egészségügyi vizsgálatok 27-én pedig a felkészülés is, azt azonban, hogy a közönséggel hol és mikor találkoznak majd újra, még maga sem tudta megmondani.

A listán a két kézi klasszis mellett híres magyar autóversenyzők, úszók, vízilabdázók, vívók, kajakosok és többek között atléták is szerepelnek, akik az elmúlt években rengeteg kimagasló eredménnyel határozottan beírták magukat a sporttörténelembe.

Ilyen Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsa, Gulácsi Péter vagy Babos Tímea. A teljes lista ITT tekinthető meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb