Sport

Brutál harctérré változik vasárnap az Árpád tér: kick-boksz gála az Exatlon-bajnok Busa Gabriellával

Az Exatlont is megnyerő, háromszoros kick-boksz világbajnok mellett remek összecsapások is lesznek vasárnap az Árpád téren, ahol a Szegedi KirályTeam Kick-Box Akadémia nagyszabású toborzógálát tart majd.

Az Exatlon-győzelem után az első hivatalos közönségtalálkozót Szegeden tartja Busa Gabriella, aki ezer szállal kötődik a városhoz: sportolói pályafutása is innen indult, a hétköznapokban pedig a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozójaként dolgozik. Nem véletlen, hogy elsőként a megyeszékhelyen futhatnak össze majd vele a rajongók.

“Fantasztikus érzés, hogy az emberek megismernek, ez nagyon pozitív, sosem gondoltam, hogy idegenektől ennyi szeretetet, ennyi elismerést lehet kapni, vannak kisgyerekek is, akik odajönnek az utcán” – árulta el benyomásait a Szeged365.hu-nak Busa Gabriella.

Busa Gabriella egy-két kulisszatitkot is elárul az Exatlon-os korszakról, de lesz természetesen dedikálás és közös fotózás is a háromszoros kick-boksz világbajnokkal. Ugyanakkor a harciasabb kedvűek kesztyűt is húzhatnak majd, és remek öklözéseket is lehet majd látni az Árpád téren felállított ringben.

“Kézenfekvő volt, hogy Szegeden kerüljön sor az első hivatalos közönségtalálkozóra. Ez egy jó alkalom arra is, hogy a csapatunk és maga a sport is bemutatkozhasson a helyi közönségnek. Bemutató gálával készülünk, felállítunk egy ringet is a téren, ahol kesztyűt húznak majd a sportolóink is” – emelte ki Gyuris Gábor edző.

Az eseményen gyermekkortól felnőttkorig, hobbi szinten vagy versenyzői ambíciókkal is lehet jelentkezni az akadémia által tartott edzésekre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb