Mindenmás

Szegediek segítségét várja a rendőrség: pénztárcát lopott két férfi, nem találják őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik egy pénztárcát tulajdonítottak el a Napfény Városában.

A feljelentés szerint a feltételezett elkövetők június 27-én 16 óra körül Szegeden, a Szőregi úton lévő áruház parkolójában a sértett autója tetején hagyott pénztárcáját eltulajdonították, a benne lévő készpénzével és személyes irataival együtt. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a gyanúsítottakról.

Fotó: police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.).

A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb