Kikapcs

Szeged365 fotóriport: jaj úgy élvezem én a strandot – járd be velünk a térség legklasszabb fürdőit

Szeged nem csak, hogy a Napfény de egyúttal a Fürdők Városa is! Nem hiába, hiszen ez az a hely, ahol mindig pezseg az élet, ahol a mediterrán hangulat mellett a sok-sok színes és vizes program mindig, mindenkit jókedvre deríti és, ahol a kikapcsolódás és a szórakozás az év minden szakaszában garantált.

Ezúttal a város legklasszabb fürdőhelye mellett a térség legközkedveltebb strandjait is bejártuk, ahol lencsevégre kaptuk a pancsolókat. A szegedi Aquapolis mellett tehát szétnéztünk a Szent Erzsébet Mórhalmi Gyógyfürdőben, az algyői Borbála Fürdőben, a makói Hagymatikum Gyógyfürdőben és a Szikin is.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Aztán irigykedtünk egy sort azokra, akik a tikkasztó melegben az irodában üldögélés helyett gondtalanul süttethetik a hasukat a környék mesés kis pihenőhelyein. Na jó, ez csak egy vicc! Természetesen nagyon örülünk, ha a térség adta lehetőségek közül válogatsz. Szabó Dávid kollégánk galériáját viszont most inkább azoknak ajánljuk, akik egyelőre csak virtuálisan tudják magukat lehűteni ebben a kánikulában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb