Sport

Új taggal bővült a szegedi Grosics Akadémia, Gréczi Márton üdv a pályán

Új, szegedi kötődésű, fiatal játékost igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Gréczi Márton a Békéscsabától érkezett, az előző szezonban 29 bajnoki mérkőzésen szerepelt, ebből 13-szor kezdőként volt tagja az utóbb említett csapatnak.

A labdarúgóval július 21-én kötött megállapodott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, aki mától kezdve tehát a Napfény Városában rúgja tovább a bőrt. Mivel szülei szegedi születésűek kijelenthetjük: maga is ezer szállal kötődik a városhoz. És nincs ezzel másként ő sem.

„A szüleim szegediek, szóval ismerem a várost. A legutóbbi rangadón, amikor a Szent Gellért Fórumban játszottunk, magával ragadott a stadion atmoszférája és a szurkolótábor. A csapat és az én céljaim nagyon hasonlóak a következő 2-3 évre nézve.” – fogalmazott a fiatal tehetség.

Gréczi Márton Kecskeméten született, 2000. 07.10-én, szegedi szülők gyermekeként.  Izsákon kezdett el focizni, majd 16 évesen az MTK Akadémiájára került, ahol rögtön tagja is lett az U16-os bajnok csapatnak és az utánpótlás válogatottakba is bekerült. Három év után az NB II-be került a Tiszakécskéhez, majd az előző szezonban Békéscsabán szerepelt és hat gólt szerzett a Merkantil Bank Ligában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb