Kikapcs

Fergeteges hétvégére invitál a szegedi DTK & Pub

A Napfény Városában kétségtelen, hogy a DTK & Pub az az a hely, amit szinte mindenki ismer. A belváros szívében elterülő vendéglátóegység ugyanis több különlegességgel is bír. Összefogó ereje a Dugonics téri szökőkút mellett lévő teraszát rövid idő alatt egy igazi, mediterrán hangulatú térré kovácsolta, ahol a pezsgés és az önfeledt életérzés a hét bármely napján garantált. Az ír pubkultúrára épülő kocsma rendszerint senkit sem hagy unatkozni. Ezúttal a Pont Ott Party helyett – amelyet vírushelyzetre való tekintettel nem rendeznek meg idén – csodás kézműves sörökkel és koktélokkal vár mindenkit.

A DTK egyébként egy hosszúra nyúló, ferde Balaton Sound után született meg Borbély Attila tulajdonos fejében. Nevét a Dugonics Téri Kocsma kezdőbetűiből kapta. Létrejöttének célja pedig nem más volt, mint a szegediek egyedülálló, vidám és sok-sok örömteli pillanatban való részesítése, ír kultúrára építve. A cél révbe ért! A kocsma külső része a nagy nyári melegben, a belső része pedig a bolondos időben ad teret a tivornyának.  

A barátságos, bensőséges hangulat, a kedves és pontos kiszolgálás és a mindig remek zenei felhozatal mind két helyszínen, az év minden szakaszában és a hét minden napján garantált. A kínálat pedig páratlan!

Az itallapon ugyanis több, mint 10 féle csapolt sor található, köztük a hamisítatlan Guiness, ami természetesen azt a bizonyos ír életérzést kívánja visszaadni, ami mellett a hazai sörfőzde kézműves sörei a magyar derűt biztosítják. A több, mint 30 féle koktél pedig már kancsós kiszerelésben is garantálja a felhőtlen boldogságot.

Egyszóval? A DTK a Te helyed! Ha szereted a minőségi italokat és egy klassz estéért semmiképp sem szeretnél túl messzire menni, nincs más dolgod, mint összekapni a srácokat és elfoglalni Szeged szívének teraszát. A Dugonics Téri Kocsma ezúttal a Pont Ott Party helyett egy három napos, fergeteges hétvégére invitál, ahol Szeged jövendőbeli hallgatói együtt ünnepelhetik a sikert és közösen örülhetnek annak, hogy egyetemisták lettek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb