Gasztro

Gasztro365: Laluska Balázs befutott a marha jó hambival, amit egyenesen a Jackson Burgerből hozott nektek

Laluska Balázs, az egykori magyar válogatott kézilabdázó befutott a marha jó hambival, amit egyenesen Szeged egyik legvagányabb hamburgerezőjéből, a Napfény Városának egyik legtalálékonyabb szakácsától, Balogh Mátétól hozott el nektek. A Gasztro365 ezúttal a Jackson Burgerben forgott, ahol egy csupa finomsággal megpakolt, színes, gyorsan elkészíthető, amerikai életérzést kiváltó húsos ételt készítettünk.

Reméljük, hogy a tegnapi beharangozónk után összekaptad az alapanyagokat és velünk együtt most nekilátsz a főzésnek:

MARHA JÓ HAMBI A SZEGEDI JACKSON BURGERBŐL

Hozzávalók:

20 dkg-os 100% marhahúspogácsa
– camamber sajt
– gorgonzola
– cheddar
– paradicsom
– lilahagyma
– lollo saláta
– lilahagyma lekvár
– hamburger buci

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Coleslaw:

– majonéz
– mustár 
– méz
– bors
– lilakáposzta
– fejeskáposzta 
– répa
– fél citrom leve

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A szegedi Jackson Burgert Koczka Tamás és Zsótér Csaba álmodta meg a Napfény Városába, mégpedig azért, hogy az itt élőket nap, mint nap szembesítsék egy igazi amerikai életérzéssel. Az ételsor a már emlegetett Balogh Máté főszakácsnak köszönhető, aki az élmény megszerzéséért feledhetetlen ízkombinációkat alkotott meg.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Természetesen a főfogás mellett a sültkrumpli és a colesaw saláta is megállja a helyét, a Jackson-szósz pedig egyenesen mennyei. Sőt, az étlapról csilis babot, tacost, quesadillát és gyrost is választhatnak az ínyencek és még a vega étrendet követőknek is akad bőven fogyasztani való.

A remek ár-érték arányú fogásokat a hatalmas érdeklődésre való tekintettel most már házhoz is szállítják annak érdekében, hogy szegediek otthon is élvezhessék a Jackson-ízeket, amelyet ezúttal a szegedi kézi klasszissal, Laluska Balással vittünk el hozzád.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb