Kikapcs

Gasztro365: jön az igazi amerikai életérzés és egy marha jó hambi Laluska Balázstól a Jackson Burgerből

A Gasztro365 a héten Szeged egyik legvagányabb hamburgerezőjében, a Jackson Burgerben forgatott, ahol a szakács, Balogh Máté kezei alá ezúttal az egykori magyar válogatott kézilabdázó, Laluska Balázs dolgozott. A srácok egy marha jó hambit pakoltak össze, amibe mindenféle földi jó van. Az amerikai életérzést és ízeket ezúttal egy nagyon színes, nagyon ízletes, gyorsan és egyszerűen elkészíthető hambi formájában élvezheted!

És, hogy mi a jó hamburger titka? Természetesen a minőségi alapanyag. A Jackson Burger csak és kizárólag 100%-os Angus marhahússal dolgozik. A bucit saját recept alapján készítik és a tölteléket is gondosan válogatják össze.

Egyelőre neked sincs más dolgod, mint összekapni az alapanyagokat:

Hozzávalók:

20 dkg-os 100% marhahúspogácsa
– camamber sajt
– gorgonzola
– cheddar
– paradicsom
– lilahagyma
– lollo saláta
– lilahagyma lekvár
– hamburger buci

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Coleslaw:

– majonéz
– mustár 
– méz
– bors
– lilakáposzta
– fejeskáposzta 
– répa
– fél citrom leve

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A szegedi Jackson Burgert Koczka Tamás és Zsótér Csaba álmodta meg a Napfény Városába, mégpedig azért, hogy az itt élőket nap, mint nap szembesítsék egy igazi amerikai életérzéssel. Az ételsor a már emlegetett Balogh Máté főszakácsnak köszönhető, aki az élmény megszerzéséért feledhetetlen ízkombinációkat alkotott meg. Természetesen a főfogás mellett a sültkrumpli és a colesaw saláta is megállja a helyét, a Jackson-szósz pedig egyenesen mennyei. Sőt, az étlapról csilis babot, tacost, quesadillát és gyrost is választhatnak az ínyencek és még a vega étrendet követőknek is akad bőven fogyasztani való. A remek ár-érték arányú fogásokat a hatalmas érdeklődésre való tekintettel most már házhoz is szállítják annak érdekében, hogy szegediek otthon is élvezhessék a Jackson-ízeket.

Ezúttal mi is segítünk ebben! A Gasztro365 vasárnap a kézi klasszissal 10:00-kor házhoz viszi a titkot és a marha jó hambit! Kár lenne lemaradni. Készülj, jövünk!

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb