Kikapcs

Breaking: mégis lesznek Szegedi Repülőnapok!

A Szegedi Repülőnapok és Légiparádé úgy fest, túlélte a Gulyás Gergely által bejelentetteket: sem a SZIA néven pörgő repülőnapok, sem a hőlégballon kupa nem marad el 2020-ban a Napfény Városában! A friss intézkedések egyik eseményt sem lehetetlenítik el, erősítette meg lapunknak Majó-Petri Zoltán, a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé főszervezője.

BIZTOSAN SZEGED AD OTTHONT EURÓPA EGYETLEN HŐLÉGBALLON VERSENYÉNEK 2020-BAN

Mivel sem a Szeged International Airshow, azaz a SZIA Szegedi Repülőnapok & Légiparádé sem pedig a Hőlégballon Kupa nem tartozik a zenés, táncos események sorába, a szervezők úgy készülnek, hogy mind a kettőt megrendezik ősszel. Azt viszont, hogy melyik ország képviselteti majd magát a rendezvényeken és a megmérettetéseken még pontosan nem tudni. Ahogyan arról korábban elsőként írtunk, az eredeti tervek szerint 2020-ban csak és kizárólag a Napfény Városa adhat otthont a hőlégballon versenynek Európában. Az esemény egyúttal a IV. Közép-Európa Kupa előbajnoksága is lesz, amit jövőre szerveznek majd ugyancsak itt. A hőlégballon verseny szeptember 13-a 18. között kerül megrendezésre.

MEGTARTJÁK A SZEGEDI REPÜLŐNAPOKAT

Az V. születésnapját ünneplő, Szeged International Airshow, azaz a SZIA Szegedi Repülőnapok & Légiparádé szintén egy nagyon különleges felhozatallal készül. Egyrészt megújult névvel, másrészt pedig felturbózott programstruktúrával, valamint soha nem látott nemzetközi fellépőkkel várja majd a repülés szerelmeseit szeptember 11-e és 13-a között.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb