Kikapcs

Szeged365 fotóriport: Tévedések vígjátéka a Dóm téren

Csütörtökön este a Tévedések vígjátékával indult el az ingyenes vetítéssorozat, melynek keretein belül négy estén át négy, a Szabadtéri Játékok korábbi közönségkedvenc produkcióját láthatják újra a szegedi nézők – színpad helyett ezúttal vásznon. Az első estén természetesen mi is ott voltunk, érkezik Szabó Dávid kollégánk fotóriportja az eseményről.

CSÜTÖRTÖK ESTE A TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKÁT VETÍTETTÉK

Elsőként a Tévedések vígjátéka került vászonra. A 2015-ös évad egyik nagy durranását annyira imádták a nézők, hogy 2016-ban is visszatért a Dóm térre, most igaz, hogy csak filmvásznon, de újra láthatta a közönség Csuja Imrét, Molnár Piroskát, Haumann Pétert, Szinetár Dórát, Szabó Győzőt, Klem Viktort és Molnár Áront is.

MA ESTE ÉRKEZIK AZ AIDA

A Dóm téri óriási LED-falon pénteken az Aida, szombaton a Rigoletto, vasárnap pedig a Tosca következik. Az összes előadás ingyenes, 20 órától kezdődik, és az első 400 érkező foglalhat helyet majd a lelátón.

SZEGED365 FOTÓRIPORT AZ ELSŐ ESTÉRŐL

Igazi mediterrán hangulat várta a vendégeket a Dóm téren, fülledt csütörtök esti meleggel és (legnagyobb meglepetésünkre) viszonylag kevés szúnyoggal.

A szervezők közleménye szerint a jelenlegi szabályozások értelmében a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai nem minősülnek olyan 500 fő feletti zenés-táncos rendezvénynek, melyekre a 2020. augusztus 15. után is érvényes tilalom vonatkozik, mivel a rendezvényen való részvételhez megváltott ülőhellyel kell rendelkezni. Szabadtéri színházként a produkcióinkat zavartalanul, távolságtartás nélkül meg tudják tartani az összes programot. Az előadások alatt a maszk viselése nem kötelező, de ajánlott.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb