Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Egri Peti (Mystery Gang) a Monster teraszon, csajozós programok a szegedi éjszakában

Befutott a szombati programajánlónk második felvonása, míg az előzőben a családi programokra fókuszáltunk, ez itt most a szombat esti csapatás helye… Van a tarsolyunkban egy Mystery Gang “one man boogie”, egy kis “Dokkos” szexizés és jön a Rövid Szoknyák Éjszakája a Hungiban!

ONE MAN BOOGIE, EGRI PÉTERREL A MONSTER TERASZON

A telt házas péntek esti rajtot követően a Mystery Gang frontembere, Egri Péter érkezik a Monster Downtown teraszára, aki egy emberes, “one man boogie” verzióban tolja majd a rock ‘n roll-t! Kezdés 21:00, asztalfoglalás erősen ajánlott: 547-988!

SZEGED, SZOMBAT ÉJJEL, FÜLLEDT MEDITERRÁN HANGULAT

Végig futva a Dokk és a Hungi szombat esti kínálatát egy kicsit olyan érzésünk volt, mintha ugyanaz az ember szervezné mindkét hely programjait – pedig nem így van… A Dokkon “Szexy Szombat” lesz Gabriel B – vel, azzal a félig kecskeméti, félig szegedi félistennel, aki a Wallas apánkkal közös Melody-t is jegyzi (hatalmas zene):

A Hungiban ugyanez a “csajozós” koncepció a Rövid Szoknyák Éjszakája nevet viseli, itt egy másik ikonikus arc jön a szegedi plusz kecskeméti éjszakából: Freddyboy.

INKÁBB FEJEST UGRANÁL A KULTÚRÁBA? MUTATUNK MÉG PÁR PROGRAMOT

Ha a döngetős-ugrálós repertoár helyett inkább Szegedi Szabadtéri életérzésre vágysz, szabadtéri moziznál a Fűtőház utcában vagy kiugranál a Lótusz-Napokra, mutatjuk a mai Szeged365 Kikapcs visszafogottabb, kult-osabb verzióját.

Nem fogsz unatkozni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb