Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Beach Party, repülős nap a rakparton, Csinibaba a Fűtőmű utcában

A reggeli borongós idő elmúltával bőven van miből válogatni, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik az ember. Hogy ne vessz el a sok esemény közt, egy csokorba szedtük a szombati programokat Neked!

HAGYOMÁNYOK NYOMÁBAN, LÁTOGATÁS A DOROZSMAI SZÉLMALOMBA

Szervezet kirándulás indul a Mars térről, a 75-ös busszal 13:30-kor a dorozsmai szélmalomhoz. Itt Vass József kalauzolásával lehet megismerkedni a malom régi életével, az elmúlt évszázadok hagyományaival. Józsi bácsi mesél majd a régi szélmolnárok munkájáról és be is mutatja az eszközeiket.

JÖN AZ ELSŐ NAPPALI GARDEN BEACH PARTY

Délután indul a Garden stég első, nappali beach partyja. A stég előtt található parton élő konga és szaxofonos show varázsol majd tengerparti hangulatot, 15:00-tól pedig Dj Rely 17:00-től Dj Tymo, 19:00-től pedig Robinson fog zenélni.

KATONAZENÉSZEK A DUGONICS TÉREN

Dísz, pompa, fény. Ezekkel a szavakkal lehetne a legegyszerűbben jellemezni a szolnoki Légierő Zenekart, amely 19:00 órától koncertezik a Dugonics téren.

KERÉKPÁRTÚRA MÁRTÉLYRA

A SzegedBike szervezésében 13:30-kor indul ingyenes kerékpártúra Mártélyra a Vásárhelyi Pál u. 16 elől. Induláskor ásványvizet és energiaitalt, míg visszaérkezéskor, a Nyugi Kertben sört, üdítőt és zsíros kenyeret kapsz majd.

AIRSHOW SZEGED FELETT

A háromszoros RIAT-győztes vadász- és műrepülőpilóta égi legenda, Vári Gyula érkezik Szegedre, hogy Jak-52-esével elkápráztassa a szegedieket. Az őrület szombaton és vasárnap 18:30-tól veszi kezdetét a Tisza felett.

CSINIBABA AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB TÉVÉJÉN

A hét hetes programsorozat ötödik állomásán egy újabb magyar filmnek ad otthont a szegedi Fűtőmű utca. Ezúttal a Csinibaba villog majd a “vásznon” szombat este 21:00 órától.

ORGONÁK ÉJSZAKÁJA SZEGEDEN

A Filharmónia Magyarország idén második alkalommal rendezi meg az Orgonák éjszakája országos hangversenysorozatot, amelyhez több helyszínnel Szeged is csatlakozott. Mutatjuk, hol lehet majd páratlan koncertélményben részed:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb