Közélet

Napi összefoglaló: lezárták az SZTE fül-orr-gégészeti klinikát, ijesztő Merkely-mondatok

Ez most nem volt “gyere be”: hosszú hetek nyugalma után egy kicsit ismét árnyékot vetett Szegedre a koronavírus réme: egy fertőzött munkatárs miatt lezárták a Szegedi Tudományegyetem fül-orr-gégészeti klinikáját, Merkely Béla szerint pedig küszöbön a második hullám… Mondjunk valami jót is? Itthon vannak a Kékek, a héten már Mol-Pick Szeged meccset is nézhetünk (ha nem is a lelátón, de nézhetünk)…

LEZÁRTÁK AZ SZTE FÜL-ORR-GÉGÉSZETI KLINIKÁJÁT

Egy fertőzött munkatárs miatt lezárták a Szegedi Tudományegyetem fül-orr-gégészeti klinikáját. A Nemzeti Népegészségügyi Központ arról tájékoztatott, hogy pénteken a Szegedi Tudományegyetem klinikai központjának egyik munkatárásánál mutatták ki a vírust.

MERKELY BÉLA IJESZTŐ DOLGOKAT MONDOTT AZ M1-EN

“Elérkeztünk a koronavírus-járvány második hullámának küszöbére” – nyilatkozta hétfőn reggel az M1-en Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, aki szerint vissza kellene térni a zárt térben történő maszk-használathoz annak érdekében, hogy ne kelljen újra “bezárni az országot.”

A teljes anyag, videóval:

MA ESTE ÚJRA HÁBORÚ SZEGED FELETT

Mától országszerte 650 településen, 130 ezer hektárnyi területen folytatódik a szúnyoggyérítési program – nyilatkozta a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivő-helyettese hétfőn. Szegeden hétfőn, a kora esti órákban kezdődik a szúnyogok elleni légi hadviselés.

ÉS EGY KLASSZ HÍR A VÉGÉRE: ÚJRA ITTHON A MOL-PICK SZEGED, A HÉTEN DUPLA EDZŐMECCS JÖN!

“Belecsapunk a lecsóba, újabb kőkemény időszak következik számunkra” – adta hírül Süli Róbert sajtófőnök a Mol-Pick Szeged hivatalos oldalán, és tényleg: a Szombathelyről frissen hazatért srácokra két edzőmeccs is vár a héten, immár hazai pályán. Szerdán 17 órakor a Dabas, szombaton ugyanebben az időpontban pedig az Orosháza érkezik a kékekhez.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb