Mindenmás

Megfejelte, ököllel ütötte, hajánál fogva rángatta mozgáskorlátozott élettársát egy szegedi férfi

Évekig terrorizálta vele született betegsége miatt mozgáskorlátozott élettársát egy férfi Szegeden. A nőt három éven keresztül rendszeresen bántalmazta, megalázta és szidta, egy júliusi eset miatt pedig le is tartóztatták.

A páros öt éve él élettársi kapcsolatban, amelyből három rendszeres bántalmazásokkal telt el. A Szegedi Járási Ügyészség közlése szerint a férfi csúszó-mászó állathoz hasonlította a nőt mozgáskorlátozottsága miatt, de fizikailag is rendszeresen bántalmazta. Több alkalommal hasba rúgta, de olyan is előfordult, hogy a hajánál fogva vonszolta végig a házon a sértettet. Egyszer az utcán megfejelte, legutóbb, július 6-án pedig a földre rángatott hölgyet ököllel ütötte arcon.

A pórul járt nő védelmére kelt volna a velük egy háztartásban élő 80 éves férfi is, akit szintén bántalmazott a gyanúsított. A férfi ellen kapcsolati erőszak bűntette, valamint a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt indult eljárás

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb