Sport

Breaking: lefújták a vízilabda Magyar Kupát – négy Fradi játékosnál mutatták ki a koronavírust

A Ferencvárosi Torna Club hivatalosan tájékoztatta a Magyar Vízilabda Szövetséget, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatnál a szerda reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív Covid-19 mintát produkált.

“A hír jelentőségét mérlegelve azt a fájdalmas, de véleményünk szerint egyetlen helyes döntést hoztuk, hogy a BENU Férfi Magyar Kupa mérkőzéseinek további lebonyolítását elhalasztjuk. A megvásárolt jegyek a terveink szerint a későbbi eseményre beválthatók lesznek, igény esetén pedig visszaválthatók. Igyekszünk mihamarabb további tájékoztatást adni.” – áll a közleményben.

A MEGYEI DERBI IS ELMARAD

Mint, ahogyan arról beszámoltunk, csütörtökön délelőtt csapott volna össze a szegedi és a szentesi csapat a kilencedik helyért, a kiírás felfüggesztése miatt azonban mind a két gárda hazaindult. Szabó Zoltán, a Szegedi Férfi Vízilabda Egylet edzője a Szeged365.hu-nak kijelentette: a csapat nem került közvetlen kapcsolatba az FTC játékosaival a Margit-szigeten, ennek ellenére minden szükséges lépést megtesznek azért, hogy a játékosok egészségét garantálják.

Forrás: Magyar Vízilabda Szövetség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb