Kikapcs

Lefújták a SZIN-t, Neked viszont már megvolt a jegyed? Mutatjuk a megoldást!

Elindult a napijegy – és bérletvisszaváltás a nagyrendezvényeket betiltó kormányrendelet értelmében lefújt Szegedi Ifjúsági Napokra. Ha már megvetted a bérleted, nem kell futnod a pénzed után: három opciót is kínálnak a szervezők.

https://www.facebook.com/szin.official/photos/a.414736861948660/3731766460245667/?type=3&theater

A három verzió, melyek közül választhatsz:

  • Visszaváltás: ez csakis online formában megy, a SZIN oldalán kell kérvényezned a dolgot, a szervezők pedig 60 napos határidővel visszautalják a pénzed. Ehhez a verzióhoz katt IDE. Személyes visszaváltásra és a jegyek árának készpénzes visszatérítésére sajnos nincs lehetőség.
  • Átvinni a jegyed 2021-re: ha már biztos vagy benne, hogy 2021. augusztus 25-28. között a Partfürdőn szeretnél megőrülni, a jegyed átviheted a jövő évi fesztiválra – ezt szintén a SZIN weboldalán tudod kérni.
  • Bent hagyni a jegyed árát: ha szeretnél adakozni a rendezvényt szervező Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft-nek, ott is hagyhatod a pénzed, segítve a jövő évi SZIN-t.

MÁSHOL IS ELINDULT A VISSZAVÁLTÁS

Gulyás Gergely még július 30-án jelentette be, hogy a kormány döntése érdekében augusztus 15. után sem mehetnek az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények. A döntés értelmében a SZIN mellett a Deja Vu Fesztivál, a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, a Gerilla Gourmet és a Chili Weekend is elmarad Szegeden, a szeptemberi Kamionos Találkozót viszont megtartják – ők nem számítanak zenés-táncos rendezvénynek. Az elmaradó szegedi rendezvények közül a SZIN mellett egyedül a Deja Vu Fesztivál volt belépős, náluk pár napja indult el a jegy-visszaváltás:

Az ország más részein lefújt zenei fesztiváloknál vegyes a helyzet: a Sziget – Balaton Sound – VOLT triász alapból biztos volt, hogy elmarad, az idő közben lefújt Strand Fesztivál jegyvisszaváltása még nem indult el, a Fishing on Orfű azonban egy egész jópofát húzott. Ha nem kéred vissza a bérleted árát, jövőre egy különleges beköltöző-bulit kapsz cserébe, ahol játszik majd Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók és a Szendrői-Tóth duó (Elefánt) is. “Egy szuper, intim, megismételhetetlen hangulatú estét tervezünk a legelhivatottabb jótevőinknek” – írják a szervezők a hozzánk eljuttatott közleményükben.

Fotók: SZIN, FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb