Kikapcs

Deja Vu Fesztivál: elindult a jegyvisszaváltás

Elindult a napijegy – és bérletvisszaváltás a 2020-as (elmaradó) Deja Vu Fesztivál kapcsán. Ha már megvolt a belépőd, az alábbi három opciót kínálják fel a szervezők:

  • A.: visszaigényelheted a jegy teljes árát
  • B.: átviszed 2021-re a bérleted, ez a megoldás a napijegyeknél nem működik
  • C.: támogatod a rendezvényt, tehát “ott hagyod a pénzed” a szervezőknél

A jegyed árát IDE kattintva, egy nyilatkozat kitöltésével kérheted vissza, erre augusztus 21-ig van lehetőséged. A második két opciónál egy grátisz Tisza Dokk bulit kínálnak fel, augusztus 21-én.

ORBITÁLIS POFONT KAPTAK A FESZTIVÁLOK

Gulyás Gergely július 30-án jelentette be, hogy a kormány döntése érdekében augusztus 15. után sem mehetnek az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények.

A döntés értelmében a SZIN, a Deja Vu Fesztivál, a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, a Gerilla Gourmet és a Chili Weekend is elmarad Szegeden, a szeptemberi Kamionos Találkozót viszont megtartják – ennek hogyanjáról itt tudsz bővebben olvasni:

MÁSHOL IS VISSZAADJÁK A JEGY ÁRÁT

Míg a Sziget – Balaton Sound – Volt Fesztivál triász már korábban is biztos volt, hogy elmarad, a Szegedi Ifjúsági Napok, a Strand Fesztivál és többek között a Fishing on Orfű még úgy volt, meg lesz tartva, hiszen augusztus 15. utánra estek.

A SZIN esetében még nem indult el a visszaváltás, a Facebook oldalukon ezt írják: “Jelenleg is azon dolgozunk, hogy minél rugalmasabb és legegyszerűbben meg tudjátok oldani a jegyek visszaváltását vagy a következő évre történő beváltását.”

A Fishing on Orfű egy 2021-es, extra beköltöző nappal próbál hatni a vendégeire: ha nem kéred vissza a bérleted árát, jövőre (2021.06.15-én, kedden) egy különleges beköltöző-bulit kapsz cserébe, ahol játszik majd Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók és a Szendrői-Tóth duó (Elefánt) is. “Egy szuper, intim, megismételhetetlen hangulatú estét tervezünk a legelhivatottabb jótevőinknek” – írják a szervezők a közleményükben.

A Zamárdiban honos Strand Fesztiválnál a SZIN-hez hasonlóan még nem indult el a visszaváltás, ezt írják: “A megváltott jegyekkel kapcsolatban hamarosan itt, a Facebookon és a STRAND oldalán jelentkeztünk információkkal. Addig kérjük a türelmeteket.
Természetesen nagyon örülnénk és sokat segítene nekünk, ha a 2021-es STRANDra érvényesítenétek az idei belépőket, ez azonban nem kötelező, minden jegy visszaváltható. Részletek hamarosan! Köszönjük!”

https://www.facebook.com/StrandFesztival/photos/a.118001638406495/1528860037320641/?type=3&theater

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb