Kikapcs

Ősszel nyit a Palladium Szeged

Alföldi Róbert és Veiszer Alinda pódium beszélgetésével 2020 október 29-én nyit a Palladium Szegeden, amelynek helyszíne az IH Rendezvényközpont lesz. A Palladium célja, hogy ismert művészeket, előadásokat, show műsorokat és közéleti témákat, beszélgetéseket hozzon a napfény városába. 

A nyitány után érkezik Szegedre november 11-én Görög Ibolya: Irány az élet! előadása, amely eddig még nem volt látható a városban.

Az ősz egy nagyszabású Palladium Musical Gálával folytatódik november 29-én vasárnap este, amelyek olyan ismert művészek lépnek színpadra mint Sári Évi, Nagy Balázs, Gőbölös Krisztina és Kádár Szabolcs János. A nézők kérése volt, hogy az előadás olyan hétvégi időpontban legyen, amely után egy másik megyébe is kényelmesen haza tudnak indulni. Így a musical gála, és a decemberi Vikidál Gyula est kezdési időpontja vasárnap 17:00.

November utolsó napján érkezik a városban A Sokoldalú Nő – Szily Nóra előadása. A tavasszal elmaradt Freakency – Németh Gábor bűvészműsora is újra műsorra kerül. Az első decemberi program Anno a Televízió – Endrei Judit televíziós bemondó, műsorvezető önálló estje lesz.

Az idei utolsó program részeként egy 90 perces estet tölthet Vikidál Gyulával Szegeden december 13-án vasárnap este 5 órától. Az este beszélgetős és zenei része érinti Vikidál Gyula zenei, művészi életének állomásait, a P. Mobil-tól, a Rock színházon át a Madách színházig. Az est folyamán a legismertebb dalok is felcsendülnek. Nagy öröm számunkra, hogy Vikidál Gyula mellett az este vendége lesz Nagy Anikó. A művésznővel közösen eléneklik az Utazás rockopera egyik híres dalát, amelyben Lady Ashton és Szurov őrnagy újra a színpadra lép.

Zsurzs Kati akinek hangja sokaknak ismerős lehet a Született feleségek, a Klinika, a Csengetett – Mylord, és az Esmeralda című sorozatokból, egy kis ajándékkal kedveskedett az új színházi kezdeményezésnek. Az Ő hangján fogja a nézőket köszönteni a színház. Foglaljanak helyet nálunk! A Palladium programjai elérhetőek a www.palladiumszeged.hu oldalon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb