Sport

Telt házzal és Növényi Norbival dübörgött az MMA edzőtábor a Partfürdőn, november 14-én jöhet a szegedi gála!

Telt házzal pörgött a Sárközi MMA Team és a Szegedi Küzdősport Klub kevert harcművészeti (MMA) edzőtábora az Újszegedi Partfürdőn, amelyen természetesen mi is ott jártunk. Következzen egy tesztoszteronnal fűtött Szeged365 fotóriport, megspékelve Lehoczky Csaba szervező bejelentésével: ha a járványhelyzet is úgy akarja, november 14-én jöhet a szegedi MMA gála a sportcsarnokban!

NÖVÉNYI NORBI IS SZEGEDEN TARTOTT EDZÉST

170-180 sportoló vett részt az öt napos edzőtáborban, melyet a hagyományokhoz hűen ismét a szabad ég alatt, az Újszegedi Partfürdő használaton kívüli nagymedencéjében tartottak a szegedi bunyósok.

A négy főszervező, egyben a szegedi MMA élet garde damme-jai (balról haladva): Laczkó Balázs, Lehoczky Csaba, Sárközi Róbert, Elter Antal

Már az edzői névsor is impozáns volt:

  • vasárnap Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó-legenda kezdett egy bírkózó és MMA edzéssel,
  • hétfőn Gál László és Takács István ökölvívást tanított,
  • kedden Fekete Sándor jött egy földbe döngölős brazil jitsu edzéssel,
  • szerdán a kick box volt a terítéken, a 2019-es “Év Sportolója Szegeden” díjas Stricz Richárd vezényletével,
  • csütörtökön, zárásként pedig a négy főszervező szegedi, Lackó Balázs, Elter Antal, Sárközi Róbert és Lehoczky Csaba tartott edzést, Nyitrai Szilárd fotói ezen a délutánon készültek.

A NEHÉZFIÚKNAK VAN A LEGNAGYOBB SZÍVE: SÉRÜLT FIATALOKNAK TARTOTTAK SPECIÁLIS EDZÉST A PARTFÜRDŐN

A tábor szervezőinél már kilencedik éve hagyomány, hogy sérült fiataloknak tartanak különnapot az edzőtáborukban. Ahogy Sárközi Robi mondta: “ezek a Srácok sokkal nagyobb harcosok bármelyikünknél!” Megható, felemelő riport a hétfői, speciális edzésről:

Büszkék vagyunk rá, hogy ennyire nagyszerű szegediekkel élünk egy városban, le a kalappal a szervezők előtt!

NOVEMBER 14-ÉN JÖHET A SZEGEDI MMA GÁLA!

Lehoczky Csaba főszervező, muay thai edző nagyon elégedett a 2020-as táborral, mint mondta, a szegedi küzdősport-arcok nem hagyták, hogy a járványhelyzet a kedvüket szegje:

Lehoczky Csaba főszervező, thai box edző örömmel jelentette be az interjúnk végén: ha a járványhelyzet is úgy akarja, november 14-én jöhet a következő szegedi MMA gála, természetesen az újszegedi Városi Sportcsarnokban. A srácok egyelőre nem hagyják, hogy az ezer csapból folyó “második hullám” téma kedvüket szegje, ugyanúgy készülnek az őszi versenyekre, mintha normál időket élnénk. Szombaton újabb csata vár a szegediekre: a Sárközi MMA Team versenyzője, a WKF (kevert harcművészet) és a HCW (pankráció) nehézsúlyú bajnok Makai Renátó szombat este Egerben vív MMA mérkőzést.

Mint egy akciófilmben: ushiro ura mawashi geri, avagy forduló köríves rúgás, visszafelé, sarokkal, fejmagasságban kivitelezve – Elter Antal szegedi kick box legenda tolmácsolásában.

SZEGED365 FOTÓRIPORT, TESZTOSZTERON EDITION

Csütörtök délután haveri, de tesztoszteronnal fűtött hangulatban telt az edzőtábor utolsó napja a Partfürdőn, ami továbbra is Dél-Magyarország egyik leghangulatosabb helyszíne, legyen szó sportról vagy fesztiválozásról. Nyitrai Szilárd kamerája így látta az oktagonban történteket:

Rengetegen kértétek, hogy foglalkozzunk többet a Szegeden is egyre népszerűbb MMA-val. Kérésetek számunkra parancs: szombat este jövünk majd Makai Renátó meccsével, vasárnap reggel pedig Sárközi Robival közösen fogjuk kiértékelni a hajnali Daniel Cormier – Stipe Miocic UFC csúcstalálkozót (Te szent ég, hogy mióta vártunk már a két félisten harmadik meccsére, go-go DC!).

Fotók: Nyitrai Szilárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb