Kikapcs

A Csillag születik érkezik szombaton Szeged legnagyobb tévéjére

Folytatódik a Fűtőmű utcában szervezett Külvárosi Mozipiknik, szombaton 20:30-tól Hollywood egyik legtöbbször feldolgozott története, a Csillag születik 2018-as verziója kerül a hatalmas festett képernyőre.

Igen, az az a film, amiben Lady Gaga egy énekesnőt játszik, és ez az a film, aminek betétdala, a Shallow az összes rádió toplistájára is felkerült. Népszerű alkotás a Csillag születik, a történet először az 1931-es What Price Hollywood? című George Cukor-filmben jelent meg, de mindössze 6 évvel később már A Star is Born címmel remake-elték. Született egy nagyon népszerű feldolgozás még 1954-ben Judy Garland és James Mason főszereplésével, és jött egy poposabb verzió 1976-ban Barbra Streisand és Kris Kristofferson párosával..

Bradley Cooper 2018-ban rendezői debütálásként nyúlt hozzá a sztorihoz, amelyben a kiöregedő zenész szárnya alá vesz egy feltörekvő szárt (Lady Gaga), de csakhamar bele is szeret. Régóta bevált érzelmi húrokon dolgozó, jó kis film a Csillag születik, ami egy romantikus szombat estére tökéletes választás lesz majd 20:30-tól a Fűtőmű utcán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb