Kikapcs

Vissza a 90-es és 2000-es évekbe! Fergeteges retro bulival vár hétvégén a Tisza Gyöngye

Hatalmas Retro Fesztiválra invitál a Tisza Gyöngye Park Disco! Négy nap, négy sztárvendég, három remek DJ, irány vissza a 90-es és 2000-es évekbe. Mutatjuk a parádés felhozatalt!

DE ELŐBB: MINDENT A TISZA GYÖNGYÉRŐL

A Tisza Gyöngye 1975-ös megnyitása óta kisebb-nagyobb megszakításokkal a szegedi éjszakai élet egyik legöregebb harcosa. Az előbb étteremként, majd a hetvenes évek végétől diszkóként is működő legendás Tisza parti épület falai között generációk élvezték az életet, egy-egy jó sztorija a fél városnak van róla. A szegedi éjszakák beindulásával természetesen a Partfürdő ikonikus helye is brutális hétvégi partikat hoz tető alá. Nem lesz ez másként az előttünk álló hosszú hétvégén sem!

RETRO FESZTIVÁL A FEDÉLZETEN: FERGETEGES NÉGY NAP ELÉ NÉZÜNK

Szeged egyik legikonikusabb szórakozóhelye ezúttal egy négy napos, óriási Retro Fesztiválra invitál. Augusztus 19-22-ig a magyar sztárvilág színe-java képviselteti majd magát egy-egy party erejéig. Neked pedig nincs más dolgod, mint beszerezni a bérletet, ami 4000 forint és már most kiváltható a helyszínen!

AUGUSZTUS 19.

Erős kezdés: az első este kiváló hangulatáról Krisz Rudi gondoskodik. A magyar énekes sokak fiatalságát idézi majd fel szerdán este. A pult mögött ezt követően Dj Toka, az esemény programszervezője gondoskodik tovább a kikapcsolódásról.

AUGUSZTUS 20.

Csütörtökön a Szerelemdoktor folytatja a sort a Tisza-parton! Jön az UFO zenekar, akinek a tagjai minden bizonnyal elvarázsolják majd a Napfény Városában élők szívét. A magyar retro világ legismertebb együttese után ismét Dj Toka biztosítja a legnagyobb slágereket.

AUGUSZTUS 21.

Pénteken Csordás Tibi, a legendás Fiesta zenekar énekese gondoskodik a mediterrán életérzésről. Majd őt követi Dj BigiBoy.

AUGUSZTUS 22.

Zárásképp pedig Dj Dominique pörgeti meg a lemezeket. Akit a Tisza Gyöngye egyik legismertebb alakja vált majd le, avagy a negyedik nap hajnalát Dj Harmat garantálja.

A Retro Fesztivál programszervezője, Keresztes Péter, közismertebb nevén Dj Toka a Szeged365.hu-nak az előttünk álló programsorozattal kapcsolatosan úgy fogalmazott: a Tisza Gyöngyének a sikere minden bizonnyal abban rejlik, hogy a hely nem csak a fiatalokat képes szórakozásra bírni, hanem az idősebbeket is egyaránt kikapcsolja.

Az esemény minden este 22:00 órakor veszi kezdetét a Tisza Gyöngyén, a sztárvendégek 1:00-kor lépnek színre, előtte és utána pedig a lemezlovasok pörögnek majd. A belépő a helyszínen 1500 forint.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb