Sport

SZVSE vs Pizzamonster: ezentúl a szörnyek etetik a vasutasokat

Szponzori együttműködést írt alá a Szegedi Vasutas Sportegyesület férfi labdarúgó szakosztálya és két szegedi étterem, a Pizzamonster Streetfood & Grill és a Kiskakas Csárda. A mai naptól kezdve a két egység látja vendégül a csapat játékosait.

SZÖRNYEK KONTRA SZEGEDI VASUTASOK

“Mindig is fontos volt számunkra a szegediség” – magyarázta Mizsik Attila, a Pizzamonster Streetfood & Grill tulajdonosa, aki hozzá tette: hálásak a szegedieknek, az itt élő 162.000 remek ember közösségének, éppen ezért úgy érezték, eljött az idő, hogy olyan remek sportegyesületeknek segítsenek, mint a feltörekvő tehetségekkel tele tűzdelt Szegedi Vasutas Sportegyesület, a CFS Guardians Amerikai Futball Club vagy a Sárközi MMA Team. A SZVSE-vel kötött szponzori szerződésük a szezonra szól, de Attila már most biztos benne: sokkal hosszabb távú együttműködés lesz a dologból.

Szeged365 interjú, Mizsik Attila Pizzamonster-tulajdonossal:

Az utóbbi klub egyébként pont egy hete szervezett sporttábort fogyatékkal élő fiataloknak, a szörnyek örömmel támogatták őket is:

KELEMEN BALÁZS, SZVSE: SÍNEN VAGYUNK MINDEN TÉREN!

“Nehezen indult a bajnokság” – magyarázta Kelemen Balázs, a SZVSE szakágvezetője, aki örömmel konstatálta: harmadik próbálkozásra, a hétvégén megvolt az első győzelmük, a Dabas elleni mérkőzésről 1:0 – ás győzelemmel tértek haza.

A sportvezető úgy érzi, végre megfordult a szerencséjük, jó irányban haladnak, ahogy fogalmazott: sínen vannak minden téren.

A legutóbbi meccsen a SZVSE játékosai már a szörnyekkel felturbózott mezben játszottak – úgy tűnik, ez szerencsét is hozott nekik:

Fotók: Szabó Dávid, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb