Hirdetés
Hirdetés
-5.3 C
Szeged
2021, január 16., szombat

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Gasztro Best of Gasztro365: készítsd el újra otthon Szeged legvagányabb finomságait

Best of Gasztro365: készítsd el újra otthon Szeged legvagányabb finomságait

Összekaptuk neked Szeged legvagányabb finomságait. Nincs más dolgod, mint beszerezni az alapanyagokat és megfőzni közülük azt, amelyik a legjobban megfogott.

Gasztro adásunk az elmúlt időszakban több, mint egy tucat szegedi és/vagy környékbeli vendéglátóegységben kapott otthont. Ezúttal öt nagy kedvencet fésültünk most össze közülük egy helyre újra. Neked melyik jött be a legjobban?

BUSA GABI A SUGAR AND CANDY-BEN

Imádjuk Busa Gabit: a szegedi bunyótündér behúzott 3 db kick box világbajnoki címet, megnyerte az Exatlont, civilben nyomozóként hajtja a rosszfiúkat és még a konyhában is legyőzhetetlen! A Gasztro365 e heti epizódjában a Sugar & Candy süti-műhelyébe költöztünk be, a cukrászmesterünk Busa Gabi!

DJ LENNARD AZ ALGYŐ HALÁSZCSÁRDÁBAN KEVERT

DJ Lennard házhoz vitte az igazi magyar halászlé titkát, a szegedi lemezlovas az Algyői Halászcsárdában kevert! A Gasztro365 a Tisza-híd szegedi lábánál elfekvő, ikonikus halászcsárdában forgott, ahol az egyik legismertebb, szegedi lemezlovassal jártunk utána annak, hogy mi titka a magyarok kedvencének: a halászlének. Kiderült, mi pedig most megmutatjuk neked!

ÓRIÁSI KÉZMŰVES BURGER MIZSIK ATTILA KEZEI ALÓL

Extra finom, minden csudasággal megpakolt óriás kézműves burgert mutatunk Neked, ami után garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad! A színes, húsos finomság pillanatok alatt elkészül, egy hideg sör kíséretében fogyasztása pedig az abszolút nyár érzését kelti majd benned!

TOSZKÁN CSIRKE, RIZOTTÓ KROKETT: VADKERTI ATTILA AZ OLDIESBAN ÜGYESKEDETT

Az egyik héten Szeged egyik legvagányabb éttermében forgott a Gasztro365, ahol a Napfény Városának két közismert arca töltötte meg a tányért, méghozzá toszkán csirkével és rizottó korkettel. A jó hangulatot Vadkerti Attila, a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapatának egykori nagyágyúja, a PC Trade Szegedi NKE stratégiai igazgatója, a finomságot pedig a mindig telt házas Oldies séfje, Sörfőző Zoltán garantálta.

OLASZ ANNA A VITRINBEN RÁZTA – KOKTÉLSHOW

A Gasztro365 három nagyon könnyed, kellemes és mutatós kis koktélt is házhoz vitt, méghozzá a szegedi Olasz Anna, világ és Európa bajnok ezüstérmes magyar hosszútávúszóval egyenesen a Vitrin Kávézó & Sörkertből. Ebben a kánikulában nincs is jobb, mint délután koktélozni egy jót a családdal, barátokkal. Pont ezért döntöttünk úgy, hogy mutatunk néhány odahaza is gyorsan elkészíthető, egyszerű alapanyagos, alkoholos és alkoholmentes frissítőt, ami garantáltan jobb kedvre derít majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -