Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Külvárosi Mozipiknik és Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-ban utoljára, Pick meccs, kick-box gála

Ma este villan fel utoljára Szeged legnagyobb retro tévéje a Fűtőmű utcában, a Mol-Pick Szeged nekifut a negyedik edzőmeccsének is, a Hófehérkével zárja 2020-as, különleges évadát a Szegedi Szabadtéri Játékok és kick-box gála lesz az Árpád téren holnap délután. Újra a Napfény Városába látogat a EXATLON Hungary bajnoka, Busa Gabi!

KÜLVÁROSI MOZIPIKNIK: CSILLAG SZÜLETIK MA A SZABAD ÉG ALATT

Utolsó állomásához érkezett a Külvárosi Mozipiknik szabad ég alatti filmezős sorozata. A Mondolo Egyesület, a SZETÁV és a Belvárosi Mozi kooperációjában létrejött, programsorozat hét héten át szórakoztatta és gazdagította élménnyel a szegedieket a Fűtőmű utcában egy-egy filmmel. Az utolsó vetítésre ma este 20:30-kor kerül sor.

NEGYEDIK EDZŐMECCSÉRE KÉSZÜL A MOL-PICK

Ma délután 16 órától kétkapuznak majd Miklerék a Nexe együttesével. A mindössze nyolcezres kisváros arról is nevezetes, hogy a legendás védőjátékos, Alen Blazevic szülővárosa, de Ivan Srsen is éppen a Nexétől került Szegedre kölcsönbe, ahol bajnoki címet is ünnepelhetett. Az összecsapást IDE kattintva nézheted élőben.

BEZÁRJA A 2020-AS ÉVRE KAPUIT A SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK

Családi mesebalettel zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as évada augusztus és 22-én este 20:00 órai kezdettel. Az egész világon hatalmas sikerrel játszott darabot Harangozó Gyula állítja színpadra a Napfény Városában, mi pedig már meg is lestük a csütörtök esti főpróbát!

BUSA GABI ÚJRA SZEGEDEN

A nagy sikerű júliusi rendezvény után a rajongók egy újabb közönségtalálkozó keretében találkozhatnak ismét Dr. Busa Gabriellával az EXATLON Hungary női bajnokával, a szegedi KirályTeam Kick-box Akadémia háromszoros világbajnokával. Gabi mellett azonban a klub másik nagy közönségkedvenc exatlonistája, a tízszeres felnőtt világbajnok – egyben világrekorder – Mórádi Zsolt is a rendezvény vendége lesz. Kezdés: augusztus 23. 14:00 óra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb