Sport

Négy nyeretlen meccs után győzelem? Ma este összecsap a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a Budaörs

A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában a Szent Gellért Fórumban találkozik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a Budaörs. A meccs 19 órakor kezdődik.

https://www.facebook.com/szegedifutball/videos/638043306824561/

NÉGY NYERETLEN MECCS UTÁN LÉPNEK PÁLYÁRA A SZEGEDIEK

Nem úgy kezdték a szezont a kék-feketék, ahogy arról a játékosok és szurkolók is álmodtak. A négy nyeretlenül megvívott összecsapás után ma este égetően fontos, hogy a szegedi csapat minél előbb megszerezze első győzelmét.

“Most az elsődleges, hogy csapatot kell építeni, egy olyan csapatot, amelyik képes lesz a jövőben az NB II. élmezőnyéhez csatlakozni. A védelem korábban látott stabilitását kell elsőként visszahoznunk, de a sérülések miatt ezt új játékosokkal kell megtennünk. Tavaly is későn jött az első győzelem, most nem akarunk addig várni. Sűrű hét következik, nyolc nap alatt három bajnokit játszunk, ezért nagyon fontos lenne most vasárnap itthon tartani a három pontot” – elemezte a helyzetet Dobos Barna vezetőedző.

GERMÁN TAMÁS: HARCIASSÁGBAN, HOZZÁÁLLÁSBAN TÖBB KELL

Az biztos, hogy egy győzelem megnyugtatná a csapatot, ugyanakkor könnyen ördögi körbe kerülhet a gárda, ugyanis minél tovább tart a nyeretlenségi széria, annál nagyobb lehet a feszültség a játékosokban, ami viszont a jó teljesítmény egyik ellensége.

„Tavaly is volt rajtunk nyomás a szezon elején, ez most is így van. Mindenre gyógyír lenne egy győzelem, és bízom benne, hogy utána el fogunk indulni. Egy kis türelemre van még szükségünk, hiszen új a stáb, sok az új játékos. Harciasságban, hozzáállásban több kell és lehet, hogy egy harcos, küzdelmes 1:0 is lendületet ad és akkor el tudunk indulni.” – nyilatkozta Germán Tamás.

A Szeged-Csanád GA vasárnap 19 órától a Budaörs csapatát fogadja a Szent Gellért Fórumban, a kora esti órákban jövünk majd az eredményekkel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb