Kikapcs

Busa Gabi, Exatlon és kick-box parádé ma délután az Árpád téren

Ha imádod a küzdősportok világát plusz a képernyőre tapadva izgultad végig az Exatlont, ma délután az Árpád téren a helyed: újra szabadtéri gálát tart a szegedi Király Team Kick Box Akadémia, ahol két Exatlon-sztárral is pacsizhatsz: az idei győztes Busa Gabi mellett a tízszeres (!) felnőtt világbajnok, ezzel világrekorder Mórádi Zsolt is a rendezvény vendége lesz!

KEZDJÜK A LÉNYEGGEL

Helyszín és időpont: Szeged, Árpád tér (a Dugonics tér folytatása), vasárnap 14:00

Ez vár kint:

  • Busa Gabi (exkluzív Szeged365 portré a háromszoros világbajnokkal ITT)
  • Mórádi Zsolt
  • Barátságos kick-box meccsek a ringben
  • dedikálás, fotózás, jelentkezés az akadémiára
  • műsorvezető: Máté Roli, Rádió 88

NEM CSAK CELEB-SIMOGATÓ LESZ KINT

A világbajnoki címek számát tekintve magyar rekorder, szegedi Király Team legutóbb július 20-án tartott toborzó gálát, ahol szintén az Exatlon-győztes szegedi kick-box tündér, Busa Gabi volt a háziasszony. Ez persze abszolút adta magát: a háromszoros világbajnok másfél évtizede a csapatot erősíti. A legutóbbi gálán a fotózós-dedikálós dolgok mellett barátságos, de kemény küzdelmek is várták a szegedieket, Nyitrai Szilárd masinája így látta a szabadtéri csihi-puhit:

Helyszíni tudósításunk, rengeteg fotóval:

Dr. Gyuris Gábor edző, egyben szervező ugyanezt ígéri a Szeged365.hu olvasóinak ma délutánra is: látványos küzdelmeket nézhetünk végig az Árpád térre felállított ringben, mindezt ingyenesen, belépő nélkül.

BUSA GABI NEM CSAK KICK-BOXBAN ÉS EXATLONBAN VERHETETLEN

Büszkék vagyunk Busa Gabira: háromszoros kick-box világbajnok, megnyerte a 2020-as Exatlont, profi rendőrnyomozó és mint megtudtuk, a konyhában is verhetetlen. Legutóbb a Gasztro365 kulináris videoblog háziasszonyaként mutatkozott be nálunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb