Hirdetés
Hirdetés
5.2 C
Szeged
2021, január 24., vasárnap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Szegedi Arcok Budapesten ad zongoraestet a szegedi szupertehetség, Balázs-Piri Soma

Budapesten ad zongoraestet a szegedi szupertehetség, Balázs-Piri Soma

Balázs-Piri Soma, a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató 2018-as győztese ad zongorakoncertet kedd este a budapesti Bartók Emlékházban, az MVM Koncertek sorozat keretében – számolt be róla az MTI.

A zongoraesten az ifjú művész J.S. Bach 3. (g-moll) angol szvitjét, Beethoven Pathétique szonátáját és Chopin g-moll balladáját játssza. Balázs-Piri Soma immár húsz nemzetközi és hazai zongoraverseny korosztályos győztese. A magyar klasszikus zene ifjú nagykövete és  a Szeged Ifjú Tehetsége díjjal is kitüntetett zongorista nagy sikerrel lépett fel többek között New Yorkban, Dohában és Londonban is, mások mellett Placido Domingo vezényletével.

Balázs-Piri Soma legszebb pillanatai a Virtuózokkal

Balázs-Piri Soma, a kedves és rendkívül tehetséges szegedi zongorista már eddig is sok szép pillanatot élt meg a Virtuózokkal, és szerzett a műsor nézőinek örömteli perceket. Ha szeretnétek, hogy Soma legyen az idei fődíjas, szavazzatok rá az ingyenes Médiaklikk Plusz applikációval, vagy a +36-20/30/70-4422-999-os alapdíjas SMS-ben.

Közzétette: Virtuózok – 2018. június 6., szerda

A Bartók Emlékházban rendezendő koncerteken estenként csak hatvan néző vehet részt; a sorozat valamennyi nyáron megrendezendő koncertjén maszk viselése ajánlott. A bevétellel a fiatal művészeket is támogatják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -