Sport

Ismét kikapott az SZVSE, lemondott Vágó Attila edző

Két góllal kapott ki az SZVSE a labdarúgó NB III – ban a Taksony csapatától szerdán (0-2), a találkozót követően lemondott a csapat nyáron kinevezett edzője, Vágó Attila benyújtotta lemondását, melyet a klub vezetői el is fogadtak.

FEKETE SZERDA A SZEGEDI FOCIDRUKKEREK ÉLETÉBEN

Gyászosan telt a szerdai nap labdarúgás-ügyben Szegeden: a Szeged-Csanád GA papírforma vereséget szenvedett a DVSC-től (3:0) az NB II-ben, ezzel már sorban hatodik alkalommal nyeretlenek, míg a Vasutasok a Taksonytól kaptak ki (0:2) Mórahalmon.

SZVSE–Taksony 0–2 (0–0)

Labdarúgó NB III., Mórahalom, 200 néző. 

Vezette: Takács Tamás (Vrbovszki Pál, László István).

Kezdőcsapatok:

SZVSE: Molnár K. – Kormányos, Tóth I. (Zsoldos, 73.), Csamangó, Zana, Pócs T., Fülöp, Papp Á. (Hatvani, 61.), Dóra (Ondrejó, a szünetben), Beretka, Busa. 

Edző: Vágó Attila.

Taksony: Scheilinger – Hegedűs Cs. (Kun, 61.), Hesz, Szalai, Gulyás, Simon A., Tóth L. (Király, 85.), Balázs (Szilágyi, 61.), Gálfi, Pesti, Tóth F. 

Edző: Lakatos Béla.

Gólszerzők: Gulyás (75.), Tóth (80.).

A szegediek végig jobban játszottak, azonban a 75. percben egy kapushibát követően, Gulyás lövésével a taksonyiak megszerezték a vezetést, melyet mindössze 5 perccel követett Tóth gólja.

A MECCS UTÁN LEMONDOTT VÁGÓ ATTILA

A mérkőzés után a nyáron kinevezett edző, Vágó Attila azonnal benyújtotta lemondását, melyet a SZVSE vezetői el is fogadtak. Az edző hat meccs után távozik a csapat éléről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb