Kikapcs

Diaz szíve a SZIN-ért és Mol-Pick Szegedért dobog – exkluzív Szeged365 interjú a Wellhello énekesével

A Wellhello énekesét akár szegedinek is mondhatjuk. Diaz ugyanis 7 és 14 éves kora között rengeteg időt töltött a Napfény Városában, nagymamája ugyanis itt él. Ez az idő általában a horgászással telt, nagyapjával motorcsónakkal szelték a habokat a Tiszán, emellett úszótáborban is volt és sokat focizott a vele egyidősekkel. Az első Wellhello koncert évekkel később ugyanekkora élménnyel bírt számára a Dóm téren, ahol a közönség szakadó esőben üvöltötte velük együtt az „apu vedd meg nekem a várost” és a  „hány szerelmet bír még el a rakpart” ikonikus sorait.

„Nagyon sok kedves gyermekkori élmény és emlék köt Szegedhez. 7 és 14 éves korom között ugyanis rengeteg időt töltöttem a nagymamámnál nyaranta, ahol a nagypapámmal motorcsónakkal szeltük a Tisza vizét, horgásztunk, úszótáborban is voltam és egy csomót fociztam is a velem egyidősekkel. Néhány éve azonban a koncertek és a SZIN az, amelyekről hasonlóan kedves emlékeket hordok a szívemben” – kezdte az énekes.

https://soundcloud.com/365-szeged/interju-diazzal?fbclid=IwAR2MSXDAJJd6y4_-DRpPTNJ6M3PCeKji7xQYm6F4fjtex5tOUiqQCMMeWKI

Diaz a Szeged365.hu-nak úgy fogalmazott, a SZIN az a nyárzáró magyar fesztivál, amely mindig kiemelte szerepet kap a fellépéseik között, Szegedre mindig egy extra show-val jönnek, ahol a közönség egy fokkal mindig lelkesebb és értékeli is mindezt.

Fotó: mediakommando.hu

A Wellhello alapítója mindemellett azt is kiemelte, hogy a 2015-ös RakpartFeszten – ami a Starlight Marketing szervezésében jött létre – való fellépésük is iszonyatosan nagy élménnyel bírt, amit soha nem felejt majd el.

„És, ha már Szeged, akkor kézilabda: óriási Mol-Pick Szeged rajongó vagyok, Bánhidi Bence és Bodó Ricsi nagyon kedves barátaim, így, ha pályára lépnek és én tudok, akkor ott vagyok és megnézem őket” – fogalmazott Diaz.

Fotó: pickhandball.hu

A Wellhello alapítója és énekese elmondta: az elmúlt időszak nagyon változóan érintette őt. Nyilván nagyon hiányzik neki a közönség, a fellépés és az együtt zenélés. Egyenlőre azonban azon gondolkodnak, hogy hogyan kivitelezhetnék biztonságosan a klubkoncerteket és reméli, hogy megtalálják rá a megoldást, amely keretében akár még a szegedi közönséggel is összefuthatnak az idei évben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb