Mindenmás

Minifesztivál? Strandparty? Vacsora a belvárosban? – A nyár végi programokról is hazahoz a Taxi Plusz

Még javában nyakunkon a nyár, amíg a jó idő kitart, addig érdemes aktív programokkal kikapcsolódni Szegeden. Egy családi strandolás, egy szegedi minifesztivál vagy egy szabadtéri filmvetítés alatt is jól eshet a nagy melegben egy hideg ital, és ha te is úgy döntesz, hogy a pakolóóra helyett inkább egy hűsítő sörre költöd az aprópénzt, akkor még mindig a legjobb választás a Taxi Plusz!

VEZETNI VAGY TAXIZNI?

A taxizás sok esetben még mindig kényelmi szolgáltatásnak számít, azonban sokszor nem jelent óriási többletköltséget, ha ezt a közlekedési módot választjuk. Egy jó fürdőzés elengedhetetlen kelléke még mindig a sör és lángos kombó, és bár nagyon finom alkoholmentes koktélokat is adnak a büfék, egy klasszikus mojito íze a rumos változatban az igazi. Legyen szó Mórahalomról, az Aquapolisról vagy a Szikiről, esetleg a SunCity Wakeboard Beachről vagy a közelgő szegedi minifesztiválokról, nem ördögtől való ötlet taxival utazni a helyszínre kilométerenként 400 forint körüli áron.

Míg a Szikin a parkolás díja 1100 Ft/nap, az Aquapolisnál 100 forintos díjért hagyhatjuk az autónkat óránként. Az Annafürdő környéke hétköznap busás várakozási díjjal közelíthető meg, a zöld zónában 480 forintot kell csengetni 60 percért, míg Mórahalom és Algyő esetében mindenképp autóba kell ülni egy családi csobbanásért.

TÖRZSUTAS PROGRAMMAL MÉG OLCSÓBB

A Taxi Plusznál üzemelő törzsutas kártyával minden utazásért egy pontot lehet kapni, és a felhalmozott kreditekkel egyenként 100 forinttal lehet csökkenteni a következő utazás árát. Hétvégi meccsnézés vagy csak egy könnyed késő nyári filmezés után megtelnek a közösségi közlekedési eszközök, és ha inkább elkerülöd az állva utazást és a tömeget, akkor is jó ötlet, ha fuvart rendelsz magadnak.

KERESD AZ APPLIKÁCIÓT!

Amellett, hogy már minden sofőrnél bankkártyával is lehet fizetni, a Taxi Plusz appal bárhova taxit is rendelhetsz, sőt azt is kiválaszthatod, mekkora járműre lesz szüksége a társaságnak. A fuvar nyomkövetésével ráadásul te is látni fogod, van-e idő még egy desszert kikérésére a vacsora mellé, vagy egy búcsúsörre amíg a helyszínre ér taxid.

https://www.facebook.com/taxipluszszeged/videos/325300461928094

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb