Kikapcs

DJ Szecseit az egyik legnagyobb fesztiválélménye a 2019-es SZIN-hez köti – exkluzív Szeged365 interjú a lemezlovassal

DJ Szecsei Magyarország egyik legismertebb lemezlovasa. Hosszú évek óta pörgeti a lemezeket szerte az országban a leghálásabb közönség mégis Szegedhez köti.

„Akárhányszor jártam eddig Szegeden, mindig, mindenhol nagyon lelkesen fogadtak, ez pedig engem minden esetben csak feltölt. Nekem ugyanis az a legfontosabb, hogy a közönség jól érezze magát, a Napfény Városában ez a fajta visszacsatolás pedig mindig megvan, aminek nagyon örülök” – kezdte gondolatait DJ Szecsei.

A lemezlovas elárulta, a legszebb fesztiválélménye is Szegedhez köti. Tavaly ugyanis az általa játszott szett végén feleségével együtt készíthette el azt a bizonyos kötelező szelfit a közönséggel.

„Nagyon sajnálom, hogy az idei évben sokkal kevesebbet tudjuk szórakoztatni a bulik szerelmeseit, pedig minket ez élet és motivál. És azt gondolom, hogy mindezt egyetlen live sem tudja pótolni. Ez pedig engem is, mint, ahogyan a többi DJ-t is szakmailag és lelkileg is megvisel. Viszont ki kell emelnem, hogy a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében hozott intézkedéseknek volt egy másik vonzata is, mégpedig sikerült 101 éjszakát egymás után békésen végig aludni, amire hosszú évek óta nem volt már példa” – osztotta meg velünk a lemezlovas.

DJ Szecsei ennek ellenére természetesen kiemelte: nagyon hiányzott neki, hogy az éjszakai életbe ismét színt vigyen és jó hangulatot varázsoljon, ugyanis ez őt is örömmel tölti el. Zárásképp pedig úgy fogalmazott, reméli, hogy az év végig még találkozhat a szegedi közönséggel, még akkor is, ha az nem egy akkora kaliberű buli lesz, mint amilyen a SZIN lett volna.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb